O femeie a fost nevoită să caute un medic pentru a-și opri orgasmul care nu se mai termina

O femeie a dezvăluit cum a fost nevoită să caute un medic pentru a pune capăt orgasmului care nu se mai termina… A avut, ceea ce se cheamă, un orgasm nesfârșit. Din nefericire a fost tratată cu medicamnte foarte puternice.

 Liz nu și-a putut opri orgasmul după ce a făcut sex cu partenerul ei Eric. Orgasmul a durat patru ore de plăcere intensă. Împărtășind povestea ei la un post de televiziune din Anglia, Liz a mărturist jenată că a încercat o mulțime de remedii diferite pentru a face orgasmul să se oprească: de la vinul roșu la antihistaminice. Când nimic nu a funcționat, a decis că are nevoie de un medic. „Majoritatea oamenilor care nu au trecut niciodată prin această experiență s-ar gândi că a avea un orgasm de cinci minute sau un orgasm de o oră ar fi o experiență cu adevărat minunată', a spus Liz.

Liz a povestit despre orgasmul ei de patru ore

„E ușor să spuneți că orgasmul e un lucru grozav… Până să experimentați efectiv 4 ore continuu!!! A trebuit să sun la birou și să-i spun șefului meu că nu mă simt prea bine. Am ajuns să sun la fiecare medic care l-am văzut vreodată în viața mea pentru a încerca să fac pe cineva să-mi dea un răspuns!”

 A mai adăugat: „Este o experiență foarte gravă atât fizic, emoțional  dar și mental'. Problema este că de atunci Liz a început să aibă orgasme spontane, în mod regulat, fără stimulare. „Inițial, au apărut după ce făceam sex, apoi se declanșau când făceam diverse lucruri: mă uitam la televizor, mergeam pe stradă – și brusc aveam un orgasm din senin', a explicat ea. “Aveam până la 12 orgasmuri spontane prelungite într-o zi.” După ce i-a explicat problema unui doctor, i-a fost recomandat un calmant puternic iar orgasmul s-a oprit în cele din urmă. 

În cele din urmă i s-au prescris medicamente anti-convulsii. 

„Am ajuns la momentul când aveam doar un orgasm pe zi, apoi le aveam doar o dată la două zile, apoi era o dată pe săptămână, șiapoi o dată pe lună', a spus ea. „Au durat aproximativ patru, poate cinci luni până când au fost complet ținute sub control'.

Sursa: https://www.mirror.co.uk/

Citeste și:

100% orgasm: Top 4 poziții care-ți garantează plăcerea maximă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Sfatul Medicului