100% orgasm: Top 4 poziții care-ți garantează plăcerea maximă

100% orgasm. Dezideratul oricărei femei.

O viață sexuală fericită este o dorință împărtășită de ambii parteneri. Cum să facem să ajungem la această plăcere maximă? Ce trebuie să facem pentru ca partenera noastră să aibă orgasm? Ce trebuie să facem noi ca și femei ca să ajungem la orgasm? Iată acestea sunt întrebările la care am decis să răspundem astăzi.

Hai să vedem care este top 4 poziții care-ți garantează plăcerea maximă.

Cele mai bune poziţii pentru orgasmul feminin

Podul
Aceasta este o poziție care permite penetrare adâncă și o stimulare bună a punctului G. Partenerul stă în genunchi, în timp ce partenera, cu picioarele desfăcute, trebuie să-ți ridice bazinul la nivelul bazinului acestuia.

Aliniamentul Sexual
Partenera stă pe spate, iar partenerul deasupra, între picioarele ei. Osul pubian al lui îi va stimula clitorisul ei. Pentru un contact mai intens, partenera trebuie să-și deschidă labiile. Pentru o stimulare cât mai intensă și directă, partenera își poate pune o pernă sub fund.

Balansare pe o parte
Partenerul stă întins pe spate, în timp ce partenera se pune deasupra lui, în genunchi, cu spatele, luându-i un picior între picioarele ei. Mișcarea se face înainte și înapoi, în așa fel încât să-i fie stimulat clitorisul.

Doggy Style
Partenera stă în genunchi, sprijinindu-se în mâini, iar partenerul stă în spatele ei. Penetrarea este adâncă și, în plus, femeia are posibilitatea să-și stimuleze singură clitorisul, grăbind astfel declanșarea orgasmului.

Ce este orgasmul

Orgasmul este plăcerea fizică intensă, controlată involuntar de sistemul nervos autonom. El este acompaniat de contracții ciclice rapide ai mușchilor pelvieni inferiori, care înconjoară organele genitale și orificiul anal. Orgasmele sunt de asemenea frecvent asociate cu alte reacții involuntare, incluzând spasme musculare în diverse zone ale corpului, stare de euforie generalizată și vocalizare involuntară.

După orgasm, partenerii sexuali resimt o stare de oboseală și o nevoie intens de relaxare. Aceasta apare din cauza faptului că este eliberat hormonul denumit prolactină. Prolactina este eliberată fiziologic ca răspuns neuroendocrin în stările depresive.

Orgasmul este obținut prin stimularea directă a penisului sau clitorisului, de diverse durate de timp. Această stimulare poate fi realizată prin contact sexual penetrant sau nepenetrant, masturbare (stimulare cu ajutorul mâinilor), sex oral (cunilingus), vibrator, alte jucării erotice sau prin electrostimulare.

Credit foto: Revista Avantaje

Dana Rogoz, suplă la doar o săptămână de la naștere. Ce regim a respectat în timpul sarcinii?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Dragoste & Sex