Mudra sau yoga mâinilor are efecte extraordinare asupra organismului! Iată cum se practică

Varun MudraSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

În ziua de astăzi, fiecare dintre noi duce o viață agitată și destul de stresantă din cauza programului aglomerat de la serviciu. Fiecare persoană are propriul fel de a scăpa de tensiune și stresul acumulat într-o zi. Dar dacă te confrunți și tu cu această problemă, trebuie să știi că există și alte metode mult mai eficiente de a te relaxa.

Ai auzit vreodată de mudra? Această denumire semnnifică de fapt yoga mâinilor și își are rădăcinile în India antică. Este foarte ușor de practicat și are efecte de-a dreptul incredibile asupra organismului. Mai mult poate ajuta la slăbit, dar și la vindecarea mai multor afecțiuni. Oricine poate încerca, pentru că nu există efecte adverse. Pentru a vedea cum se execută corect fiecare mișcare, deschide galeria foto de mai sus. Iată cum trebuie să procedezi!

Surya Mudra

Această poziţie este foarte benefică pierderii în greutate, deoarece te poate ajută să scapi de surplusul de kilograme. Mai mult, ea ajută și digestia şi rezolva şi problemele de vedere, conform secretele.com. Acest fel de ține degetele este tehnica perfectă pentru persoanele care experimentează probleme ale circulaţiei şi tremur.

Prithvi Mudra

Aceasta este o poziţie puternică, care face minuni în ceea ce priveşte creşterea elementului pământ în faţă elementului foc. Acest lucru semnifică faptul că elementul pământ influenţează creşterea ţesuturilor şi dezvoltarea muşchilor și ajută la vindecare. În acest fel, elementul foc este eliminat, care este responsabil de inflamatiile musculare şi obturarea procesului metabolic.

Vaayu Mudra

Această este poziţia calmităţii. Ea influenţează îmbunătăţirii circulaţiei oxigenului prin organism și creează senzaţia de calm şi armonie. Mai mult, reduce agresivitatea şi hiperactivitatea.

Shunya Mudra

Această poziţie te poate ajuta mult să scapi de mai multe tipuri de dureri. Astfel, tot organismul se relaxează şi este de ajutor în probleme ale urechilor, în cazul ameţelii şi senzaţiilor de oboseală în anumite zone ale corpului.

Gyan Mudra

Această este poziţia înţelepciunii. Dacă o practici, îți va crește vizibil entuziasmul, dar şi creativitatea. De asemenea, memoria este îmbunătățită.

Varun Mudra

Această este poziţia ideală pentru persoanele care suferă de artrită, dezechilibre hormonale şi dezhidratare.

Aakash Mudra

Această este poziţia iluminării, care este senzaționată pentru meditaţie. Ea ajută mult și la detoxifierea organismului de resturile metabolice și eliberează tensiunea.

Foto: 123rf.com

Mihaela Tudor

Citește și: 

Iubirea de sine poate vindeca diabetul! Iată cum este posibil

Scapă de pleoapele lăsate cu cel mai simplu leac natural posibil

Slăbește în weekend cu dieta de 48 de ore! Scapi de 3-4 kilograme în doar 2 zile

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Sfatul Medicului