Iubirea de sine poate vindeca diabetul! Iată cum este posibil

Iubirea de sine poate vindeca diabetul! Iată cum este posibil

Nu degeaba o vorbă din popor spune că „sănătate e mai bună decât toate', pentru că dacă nu ești sănătos, nu poți să îți trăiești viața așa cum ar trebui. Așadar trebuie să ai grijă de corpul tău în fiecare zi, să mănânci sănătos și să mergi la controale periodice la medic. Cu toate acestea, trebuie să știi că există și metode neconvenționale pentru a te vindeca de anumite afecțiuni.

Ai auzit vreodată de chakre? Ei bine acestea îți pot dezvălui câteva secrete incredibile. Cea de-a treia chakra, numită în limba sanscrită Manipura, este localizată în plexul solar, deasupra glandelor suprarenale, conform secretele.com. Acesta este locul în care simţi „fluturaşi„ atunci când ai emoţii puternice sau când simți teamă în general.

În cazul în care prima chakra este în echilibru, vulnerabilitatea celei de-a treia este reglată prin împământare, mai exact stabilitate. Aceasta are culoarea Soarelui şi aduce lumină, putere şi vitalitate. Ea mai este numită şi centrul voinţei.

Afecţiuni precum diabetul şi ulcerul indică o disfuncţie a acestui centru energetic

Dacă îți este frig mai tot timpul, acest semn spune că undeva există o dereglare. Această ceacră este asociată cu focul, iar pentru a fi în formă, ai nevoie de energie în mod continuu. Această energie se obține numai dacă te conectezi în permanentă cu Sinele tău superior. Această conectare se face prin meditaţie, uneori prin retrageri în solitudine, prin rugacine şi plimbări în natură, în tăcere.

Dacă  vrei să ai o voinţă de fier, dar şi resursele pentru a realiza ceea ce ti-ai propus, ai nevoie de armonie în viaţa de zi cu zi, de linişte, de iubire,de rugăciune. Așadar, dacă suferi de diabet, aceste lucru cu siguranță te-ar putea ajuta foarte mult.

Terapia prin rugăciune face minuni

Oamenii de știință au demonstrat acest fapt, dar nu au putut explica unele vindecări miraculoase. La baza tuturor lucrurilor, dar și a acțiunilor pe care le facem zi de zi stă energia, în diverse forme. În acest context, nu trebuie să uităm de iubirea față de propria persoană, dar față de tot ceea ne înconjoară. Aceasta este un adevărat factor vindecător, iar efectele ei sunt de-a dreptul fantastice în tratarea multor afecțiuni.

Foto: 123rf.com

Mihaela Tudor

Citește și:

Scapă de pleoapele lăsate cu cel mai simplu leac natural posibil

Slăbește în weekend cu dieta de 48 de ore! Scapi de 3-4 kilograme în doar 2 zile

Soluția minune preparată în casă care îți regenerează părul și vederea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Sanatate