Motivul pentru care oglinzile din casă trebuie să fie mereu curate. Uite cât de mult te poate influența acest lucru

Oglinzile nu lipsesc din aproape nicio casă. Indiferent de locul în care sunt montate, acestea transformă orice spațiu într-unul elegant, dar au un rol foarte important și în schimbarea atmosferei din locuință.

În arta Feng Shui, oglinzile au o semnificație foarte puternică și este esențial ca ele să fie tot timpul curate. Oglinzile au un impact foarte mare asupra spațiului în care sunt depozitate, aduc o energie pozitivă și au capacitatea de a alunga forțele negative, potrivit mindbodygreen.com.

Motivul pentru care oglinzile din casă trebuie să fie mereu curate

Atunci când ne ocupăm de decorarea locuinței trebuie să alegem cu mare responsabilitate locul oglinzilor, dar să avem mare grijă și ca acestea să fie tot timpul curate. Pentru că obișnuim să ne uităm deseori în oglindă, atunci când imaginea pe care o vedem nu este tocmai clară, starea noastră de spirit se poate modifica și pot să apară nenumărate probleme. Atunci când acest lucru se întâmplă, oglinzile emană în jurul lor doar energie negativă și atmosfera din casă va fi una tensionată. Când sunt curate, oglinzile ajută energia pozitivă să se răspândească mult mai ușor.

Specialiștii în arta Feng Shui ne sfătuiesc să nu avem oglinzi în dormitor și asta pentru că ele pot avea un impact negativ asupra vieții de cuplu. Dacă nu poți renunța la ele, încearcă să nu le poziționezi în fața patului. Cel mai bine ar fi să le montezi în locuri în care să reflecte lumina în toată camera sau deasupra mesei.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Trucul care îți transformă complet canapeaua din piele. Va arăta ca nouă în mai puțin de 5 minute

Cum îți poți decora locuința în culori neutre, fără să dai senzația de spațiu monoton?

Fă aceste lucuri și vei atrage rapid iubirea și prosperitatea în casa ta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Home deco