Minune în Marea Neagră. Mai mulți delfini au adus la suprafață o icoană a Maicii Domnului

Divinitatea continuă să ne trimită tot felul de semne și să ne demonstreze că există o forță care este mai presus de noi. Astfel, de-a lungul timpului s-au întâmplat o serie de evenimente inexplicabile, considerate de către credincioși ca fiind adevărate minuni. 

Icoane care plâng, mesaje care apar în diferite locuri sau tot felul de vindecări miraculoase sunt doar câteva dintre evenimentele pentru care nu poate fi găsită o explicație rațională.

Minune în Marea Neagră

O altă situație care stârnește foarte multe semne de întrebare este modul inexplicabil prin care mai mulți delifini au adus la suprață o icoană a Maicii Domnului. Evenimentul s-a întâmplat în Rusia și a uimit pe toată lumea, potrivit evolvingtogether.eu.

Minunea s-a întâmplat chiar sub ochii turiștilor care se aflau la plajă.  12 delfini au adus pe țărmul de la Marea Neagra o icoană care o înfățișa pe Fecioara Maria. Cu adevărat ciudat este și numărul delfinilor care au adus icoana la suprafață, acesta fiind același cu cel al apostolilor lui Iisus Hristos. La prima vedere, icoana părea doar o bucată de lemn, însă atunci când a fost curățată, oamenii au descoperit că aceasta era o reprezentarea a Maicii Domnului.â

Deși au încercat să găsească o explicație logică pentru acest eveniment, oamenii nu au reușit să facă acest lucru și consideră că acesta este un semn venit din partea divinității.

Citeste mai multe informatii despre Marea Caspica, Marea Nordului sau Marea Moarta!

Foto: 123rf.com

Citește și:

Superstiții în Noaptea de Sânziene

Rugaciunea care face minune pentru copii atunci când o rostesc mamele

Semn divin lângă Icoana Maicii Domnului. Este incredibil ce au putut observa credincioșii în ziua de Rusalii

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Spiritualitate