Semn divin lângă Icoana Maicii Domnului. Este incredibil ce au putut observa credincioșii în ziua de Rusalii

Tot mai multe lucruri fără explicație s-au întâmplat de-a lungul timpului, credincioșii catalogându-le ca fiind semne divine și interpretându-le așa cum consideră de cuviință.

De-a lungul timpului, o serie de minuni și fenomene inexplicabile au circulat în spațiul public. De la icoane care lăcrimează și până la chipurile biblice care au apărut în diverse locuri, oamenii au fost martorii unor evenimente cu totul speciale. O astfel de minune a avut loc și într-o biserică ortodoxă din Ucraina, chiar în ziua de Rusalii.

Semn divin lângă Icoana Maicii Domnului

În ziua de Rusalii, credincioșii prezenți într-o biserică din Ucraina au fost martorii unui eveniment cu totul neobișnuit. Mai exact, aceștia au putut observa cum crinii uscați care erau puși lângă Icoana Maicii Domnului au început să revină la viață, căpătând un miros puternic.  Acest lucru nu se întâmplă pentru prima oară, ci este a 6-a oară când credincioșii au putut vedea această minune, potrivit lonews.ro. Cu ocazia Paștelui, crinii proaspeți au fost puși lângă icoană pentru a înfrumuseța întregul spațiul. Odată cu trecerea timpului, acșeia s-au ofilit, urmând ca după 50 de zile, în ziua de Rusalii, aceștia să revină la viață.

Crinii și Icoana Maicii Domnului au devenit loc de pelerinaj, oamenii crezând în puterile acestora de a vindeca diverse boli.

Foto: 123rf.com

Citește și: 

Puterea semnului crucii. Știința din spatele credinței

Rugăciune pentru îndeplinirea dorințelor

Pilda ceșcuței de ceai. Cea mai cunoscută învățătură a Părintelui Arsenie Boca

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Spiritualitate