Mihăiță Neșu, declarații tulburătoare: „Accidentul pe care l-am suferit mi-a arătat că rolulul omului pe pământ este…”

10 mai 2011, ziua în care viața lui Mihăiță Neșu s-a schimbat pentru totdeauna. Cine îi știe povestea, ar spune că viața i-a fost distrusă în acel moment. Cine îl privește acum, spune că viața l-a transformat într-un model. El spune simplu: „Trăiesc cel mai bun moment al vieții mele, mă ajută Dumnezeu, nici nu simt că sunt paralizat!'.

Pe 10 mai 2011, Mihăiță Neșu ieșea, ca în fiecare zi, la antrenamentul pe care-l făcea cu echipa FC Utrecht, pentru care juca la momentul respectiv. În timpul pregătirii, „Bichon-ul' este accidentat de un co-echipier și-și ajunge să fie țintuit în scaunul cu rotile pentru toată viața. La doar 28 de ani, fotbalistul era ţintuit pe patul de spital. Nu-şi simţea mâinile şi picioarele, nu putea să vorbească şi respira cu ajutorul aparatelor.

Mihăiță Neșu, declarații tulburătoare: „Accidentul pe care l-am suferit mi-a arătat că rolulul omului pe pământ este …'

Anii au trecut, iar fotbalistul s-a transformat dintr-o victimă într-un învingător. „Accidentul pe care l-am suferit mi-a arătat că viața mea nu era cea mai potrivită! Am început să mă studiez mai mult pe mine si să-mi dau seama unde trebuie să încep să mă antrenez și să fac mai mult bine. Rolul omului pe pământ este să facă bine', le-a declarat Mihăiță Neșu lui Buzdu și Morar, la Radio ZU, în Orașul Faptelor Bune.

„Au fost clipe teribile. De fapt nu durerea fizică este cea mai mare, ci durerea din suflet. Dacă nu o tratezi, este foarte greu să te vindeci. Sufletul nu poate fi vindecat decât de Dumnezeu, este singurul deținător al rețetei exacte de vindecare a sufletului. Este foarte important, însă, să ne dorim să ne vindece Dumnezeu. Uneori, prin felul nostru de a fi, refuzăm acest ajutor divin', continuă fostul sportiv care, astăzi, luptă pentru copiii care se află în aceeași situație ca și el.

acc

Mihăiță Neșu a acceptat ajutorul divin și astăzi este salvatorul oamenilor aflați în aceeași situație ca și el. „Noi persoanele cu dizabilități avem nevoie să facem terapie constant, pe termen lung. De exemplu, eu fac în fiecare zi, mai puțin duminică. Acesta este motivul pentru care am gândit proiectul Sf. Nectarie, complex de recuperare dedicat copiilor cu dizabilități, deschis la Oradea. Reușim, aici, să ferim copiilor cu dizabilități acces la tratemente extrem de costisitoare în alte țări. Important de știut că alegând terapia care trebuie, rezultatele apar!'.

Mihăță Neșu ajută, este fericit și împăcat. „Trăiesc cel mai bun moment al vieții mele, mă ajută Dumnezeu, nici nu simt că sunt paralizat!'. Mihăiță Neșu este un campion!

foto: Radio Zu

Citește și:

Incredibil! Cât de frumoasă era Meghan Markle la 16 ani… cu primul ei iubit

EXCLUSIV AVANTAJE: În noaptea asta strigoii umblă pe pământ. Și totuși… dacă e adevărat?

ÎN PREMIERĂ NAȚIONALĂ: Construiește-ți dispozitivul capabil să neutralizeze energiile negative din jur

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Spiritualitate