ÎN PREMIERĂ NAȚIONALĂ: Construiește-ți dispozitivul capabil să neutralizeze energiile negative din jur

Aproape necunoscută, folosirea orgonului este un mod natural și simplu de a combate efectele nocive ale energiilor artificiale, care ne asaltează în fiecare secundă a vieții moderne. Află de la noi cum poți face singură un acumulator orgonic și cum îl poți folosi. Construiește-ți dispozitivul capabil să neutralizeze energiile negative din jur

Orgonomia lui Reich

Energia orgonică este energia primordială a vieții, forța vitală fundamentală, unitatea de baza a materiei organice si anorganice de pe Terra. Orgonul, a fost descoperit de către medicul psihanalist Wilhelm Reich- cel care a pus bazele a ceea ce astăzi se numește orgonomie- și conform teoriei acestuia toate formele de materie vie sunt modelate și influențate de mișcarea în spațiu și de acumularea acestei forme de energie. Orgonul pulsează constant, asemănător bătăilor inimii și are o mișcare spiralată, este de culoare albastru glacial, este atras de materia organică și de anumite metale și- spre deosebire de alte forme de energie- are entropie negative: tinde să se acumuleze și nu să se disipe iar cantitățile mici atrag cantități mai mari.

Tradiții străvechi

Această sursă de energie pozitivă, explică dr, Reich este cunoscută din cele mai vechi timpuri, tradiția chineză numind-o Chi (energia vitala), cea hindusă Prana, vechii polinezieni o numeau Mana, grecii antici Penuma, japonezii Ki, iar ceva mai aproape de timpurile modern, cercetătorii europeni vorbeau despre eterul Od sau despre fluidul magnetic. De altfel, marii șamani, medici și vindecători din toate timpurile au încercat să concentreze forța vitală a orgonului către cei bolnavi și numeroase aplicații ale medicinei tradiționale străvechi folosesc orgonul, chiar dacă nu îi dau acest nume: acupunctura, presopunctura, exercițiile Tao chinezești, asanele (posturile corporale) și pranayama (tehnicile de respirație) hinduse.

Ce poate face orgonul

Cu toate că teoria orgonică este considerată hazardată în comunitatea științifică, Wilhelm Reich afirmă că o serie de boli cronice grave și de afecțiuni incurabile sunt cauzate de blocaje ale energiei orgonice în anumite puncte din organism și a încercat să le trateze folosind „acumulatoare orgonice'. Se pare că aceste dispozitive sunt capabile să neutralizeze efectele microundelor, ale radiațiilor electromagnetice și nucleare sau ale câmpurilor magnetice nocive. Acumulatorul orgonic este construit prin combinarea de materiale organice (lemn, bumbac, rasini, cristale etc) cu metale, iar tiparul matriceal format are capacitatea de a atrage și multiplica energia orgonică, iar Reich în carta sa „Biopatia cancerului', afirmă că această „încărcare' orgonică întărește sistemului imunitar, îmbunătățește circulația sangvină, stimuleaza sistemul nervos parasimpatic, induce relaxare și vindecă insomniile.

„Acumulatorul orgonic'

Acumulatoarele orgonice se găsesc de cumpărat în diferite dimensiuni și forme dar îți poți construi și singură unul. Iată cum: Construcția unui „concentrator orgonic' sau HHG, cum i se spune, este simplă și relative ieftină. Ai nevoie de un recipient de plastic cum sunt găletușele de iaurt, un cilindru de carton de minimum 10 cm înălțime, scotch lat de 5 cm, 2 ceșcuțe de pilitură, bucățele sau șpan de cupru  două cești de rășină tip A+B și 5 cristale de cuarț de circa 3 cm. Amestecă rășina conform instrucțiunilor de pe ambalajul acesteia, apoi așează cilindrul de carton, (căruia i-ai pus un capac lipit cu scotch) în găletușa de plastic și presară în interior un strat de pilitură metalică, apoi un cristal vertical, din nou pilitură până este acoperit complet și rasină cât să acopere acest ansamblu. Așază apoi celelalte patru cristale orizontal, în forma de cruce astfel ca primul cristal (cel vertical) să fie în centrul crucii, presară pilitură pentru a le acoperi pe cele patru și adaugă rășină, nivelează-o și lasă la uscat câteva ore.

Foto: Shutterstock

Citește și:

Cum scapi de migrenă

Cu ce alimente se ține postul corect

Dr. Dan Benția, medic specialist neurochirurgie, ne spune cum scăpăm de durerile de spate în sarcină

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Spiritualitate