Mesaje de Sfântul Alexandru. Trimite-le o urare frumoasă celor dragi

Mesaje de Sfântul Alexandru

În fiecare an, pe data de 30 august, creștinii ortodocși îl prăznuiesc pe Sfântul Alexandru. Cum numele acestuia este purtat de foarte mulți români, astăzi este prilej de sărbătoare pentru cei ce își serbează onomastica.

Cine a fost Sfântul Alexandru?

Sfântul Alexandru a fost episcop al Constantinopolului în timpul lui Constantin cel Mare. Acesta a fost un apărător al credinței, participând la Sinodul I Ecumenic de la Niceea din anul 325. În cadrul acestui Sindod, Sfântul Alexandru s-a împotrivit lui Arie, un preot care promova o învățătură total diferită de tradiția și credința Bisericii, potrivit crestinortodox.ro. De-a lungul vieții, Sfântul Alexandru a dus mai departe cuvântul lui Dumnezeu, iar în anul 337, la vârsta de 98 de ani, acesta a trecut la cele veșnice.

Mesaje de Sfântul Alexandru

Numele Alexandru este unul foarte răspândit în România. Astfel, pe 30 august, trebuie să îți îndrepți atenția către toți cei dragi ție, care poartă acest nume. Pentru că știm cât de dificil este să găsești urarea potrivită, noi am selectat pentru tine o serie de mesaje pe care le poți trimite sărbătoriților.

  • La mulți ani! Fie ca Sfântul Alexandru, al cărui nume îl porți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorita și liniștea interioară.
  • Astăzi este o zi specială pentru tine. La mulți ani, Alexandru/ Alexandra! Să ai parte doar de fericire, iar drumul vieții să te poarte acolo unde îți dorești.
  • Sfântul Alexandru să te ocrotească în fiecare zi, să-și aducă liniște și pace și să nu lase ca speranța să se stingă din sufletul tău! La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!
  • Sper ca sărbătoarea Sfântului Alexandru să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire și mai ales multă dragoste! La mulți ani!
  • Fie ca sfântul ce te protejează să-ți aducă mult noroc, fericire și împliniri. Să ai o zi minunată!
  • La mulți ani, Alexandru/ Alexandra! Multă sănătate, fericire şi tot binele din lume. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!
  • Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei și la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Rugăciune puternică de Tăierea Capului Sfântului Ioan Botezătorul

De ce nu e bine să citești horoscopul

Preotul Constantin Necula, despre femeile care se machiază: „Machiajul este consecința unui complex, iar complexele au la bază păcate'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Spiritualitate