Mare atenție! Limbajul corpului trădează infidelitatea

Pe noi, femeile, ne îngrozește gândul că partenerul ne-ar putea înșela. Adesea căutăm 'semne': sms-uri în telefonul lui, fire de păr pe bluză, urme de ruj pe cămașă, mirosul unui parfum care nu ne aparține. Dar știai că și limbajul corpului trădează infidelitatea?

Indiciile non-verbale pot spune foarte multe lucruri despre o persoană, la modul general. Iar corpul 'vorbește' și în cazul infidelității. Chiar mai tare și mai apăsat atunci când vinovatul trăiește cu teama că va fi descoperit. Iată nouă semne care te îndreptățesc să ai serioase bănuieli:

Evită să își exprime afecțiunea

Până nu demult obișnuia să te sărute și să te îmbrățișeze foarte des. Comportamentul lui, însă, s-a schimbat brusc. Nu doar că nu își mai exprimă fizic afecțiunea față de tine, dar te și respinge (mai diplomat sau nu!) atunci când vrei tu să faci acest lucru.

Este fericit și euforic

Dintr-o dată pare foarte fericit, deși în familia voastră nu s-a întâmplat ceva deosebit, care să justifice această stare aproape euforică a lui. Este un indicator cât se poate de clar. Psihologii explică starea ca mod nonverbal de a-și manifesta încrederea în sine și de a se lăuda cu ea.

Mare atenție!! Limbajul corpului trădează infidelitatea

Zâmbește când încerci să aveți o conversație serioasă

Tu tocmai îi spui că ți se pare ceva în neregulă cu el, că s-a schimbat, că nu mai este cum îl știai, că aproape nu-l mai recunoști, iar el zâmbește. Evident, asta nu e o reacție normală! Cât despre faptul că se joacă la telefon sau are atenția concentrată asupra a orice altceva numai ca să evite discuția… nici nu mai încape îndoială că 'e ceva putred' la mijloc.

Și-a schimbat comportamentul față de telefon

Până nu demult lăsa telefonul la întâmplare prin casă și nu-i acorda cine-știe-ce atenție nici când suna, nici când primea sms-uri. De la o vreme, însă, pare extrem de atașat de acest mijloc de comunicare și nu se mai dezlipește de el. Cel mai probabil că ascunde în el ceva ce tu nu trebuie să vezi.

Este foarte preocupat de persoana lui

Dușuri dese, mai mult parfum sau schimbarea celui obișnuit cu altul, toate acestea sunt semne că vrea să mascheze 'urmele'. Ai constatat că motivul acestei griji excesive față de propria persoană nu ești tu? Păi atunci… e alta.

Evită contactul vizual

Acesta este un semn că cel mai probabil minte și e timpul să faci niște 'săpături'. Doar despre psihopați se spune că te pot minți privindu-te fix în ochi…

E mai degrabă prietenos decât romantic

Când tu inițiezi o îmbrățișare intimă sau un sărut iar el îți răspunde cu o îmbrățișare frățească sau cu un sărut pe obraz, nu-i a bună.

Mai tot timpul e stresat

Când nu există motive reale, pe care să le cunoști, iar starea lui de agitație este aproape permanentă, cel mai probabil ascunde un secret. Parcă nu-și mai găsește locul, își roade uneori unghiile și bea mai mult decât de obicei. Nu ți-e clar că se întâmplă ceva cu el?

Este mai exigent în pat

Dacă vrea să faceți dragoste mai des, nu înseamnă neapărat că a devenit mai interesat de tine sau că are un puseu de iubire pentru tine. Aici este de verificat și contextul. De obicei, când la mijloc este ceva necurat, vei constata că, brusc, a venit cu pretenții și fantezii. Cineva i-a dat o mare încredere în el…

foto: Shutterstock

Citește și:

Secretul unei relații de lungă durată. Un singur detaliu poate face diferența

Află la ce riscuri te expui dacă stai prea mult pe scaun

Ce putem face pentru a deveni mai toleranți?

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Dragoste & Sex