Marchize de ciocolata cu clementine si rodii in sirop

Marchize de ciocolata
1.
Topeste ciocolata, untul si alcoolul la bain-marie, amesteca pentru omogenizare. Lasa deoparte 30 de minute.

2. Cu ajutorul mixerului bate oul si galbenusurile pana cand obtii o pasta omogena.

3. Intr-un vas pe foc pune zaharul si 2 1⁄2 linguri apa si tine pana cand se dizolva complet. Mareste flacara timp de 2 minute pana cand siropul se leaga fara a se carameliza. Cu mixerul in functiune la viteza maxima incorporeaza siropul in ouale batute.

4. Bate frisca spuma si adauga cacaoa. Combina cu ciocolata cu ouale si portioneaza in 6 inele unse cu unt si netezeste suprafata. Da la rece 3 ore sau peste noapte.

5. Pentru a prepara fructele in sirop, topeste zaharul intr-un vas impreuna cu zeama de clementine si scortisoara. Adauga feliile de clementine si fierbe 2 minute. Ia vasul de pe foc si adauga rodia.

6. Indeparteaza inelele (sterge-le cu un prosop fierbinte inainte, pentru a se desprinde usor) si serveste ornat cu fructele in sirop.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Descopera.ro
Diva Hair
TV Mania
Trending news
Mai multe din creme, spume si sufleuri