Desert cu crema de ou si migdale

Desert cu crema de ou si migdale
1. Asaza pricomigdalele intr-un strat la baza bolului din sticla si presara visinele.

2. Inmoaie gelatina in apa rece 2-3 minute. Intre timp, pune pe foc lichidul/compotul cu zaharul, pana cand fierbe. Adauga gelatina si amesteca pana cand aceasta se dizolva. Toarna peste visine si da la rece 3-4 ore pana cand se incheaga.

3. Incalzeste crema de ou si adauga amidonul; amesteca pana cand se ingroasa. Lasa sa se racoreasca si toarna peste gelatina. Da la rece 30 de minute.

4. Inainte de a servi, bate frisca cu vinul dulce s toarna deasupra.

5 Serveste ornat cu perlele argintii si presarat cu fulgii de migdale.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...

EVA.RO
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din creme, spume si sufleuri