Maioneză de post: cum faci ca să îți iasă la gust fix ca maioneza cu ou

maioneză de post

Maioneză de post: secretul ca să îți iasă la gust că maioneză cu ou. Nu o să îți dai seama de diferență.

Maioneza este foarte folosită în bucătăria românească, fiind un preparat de bază pentru multe mâncăruri. În post ajunge însă să nu mai fie la fel de populară, din cauza faptului că multă lume nu știe că se poate face și fără ouă.

Iată cum să faci maioneză de post care să aibă un gust identic cu maioneza cu ou.

Rețeta de maioneză de post

Rețeta de maioneză de post este gata în aproximativ 40 – 45 de minute. Ai nevoie de următoarele ingrediente: doi cartofi, suc de lămâie, o lingură de muștar, ulei de măsline și sare.

Începe prin a curăța cartofii de coajă și a-i pune la fiert în apa în care ai adăugat și un strop de sare. Trebuie să îi fierbi timp de aproximativ 30 de minute, după care să îi lași la răcit.

Maioneză de post: vezi aici cum să faci maioneză de post care să aibă același gust cu maioneză cu ou.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Huff
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Retete culinare