Lucrurile din dormitor care îți pot distruge viața de cuplu. Scapă rapid de ele!

lucrurile din dormitor care îți pot distruge viața de cuplu

Problemele în cuplu pot avea multiple cauze, dar specialiștii au ajuns la concluzia că acestea pot să apară și ca urmare a greșelilor pe care le facem atunci când decorăm dormitorul. Astfel, există anumite lucruri care ținute în dormitor pot distruge definitiv viața de cuplu.

Specialiștii sunt de părere că cele mai multe despărțiri se produc în momentul în care cei doi parteneri nu mai comunică și nu mai acordă atât de multă atenție vieții intime. Chiar dacă sentimentele sunt puternice, lipsa contactului fizic își poate pune puternic amprenta asupra relației și se poate ajunge chiar la despărțire. Pentru a evita o posibilă separare, cei doi parteneri trebuie să fie atenți la micile detalii. Mirosurile, obiectele, texturile sau sunetele din dormitor pot influența viața intimă, potrivit dailymail.co.uk.

Lucrurile din dormitor care îți pot distruge viața de cuplu

1. Telefoanele mobile, tabletele sau calculatoarele

Absența acestor dispozitive din dormitor nu numai că îți poate îmbunătăți starea de sănătate, dar te poate ajuta să ai și o relație de cuplu mult mai solidă. Atunci când sunt ținute în dormitor, acestea pot distrage atenția, iar efectele negative sunt vizibile imediat. Pentru că în dormitor partenerul trebuie să se bucure de toată atenția, ar fi bine ca telefonul mobil, tableta sau calculatorul să fie depozitate într-un spațiu diferit.

2. Amintirile triste

Fotografiile din casă sau anumite obiecte pot face parte din categoria amintirilor triste, mai ales dacă acestea vin din partea unor persoane pe care le-am pierdut. Chiar dacă nu putem renunța definitiv la ele, specialiștii sunt de părere că ar fi bine să le ținem cât mai departe de spațiul intim și asta pentru că ne pot influența într-un mod negativ.

3. Perdele sau așternuturi în culori neutre

Chiar dacă ești adepta unui stil clasic și care să nu iasă prea mult în evidență, evită să folosești culorile neutre atunci când amenajezi dormitorul conjugal. Culorile puternice îți pot schimba rapid starea de spirit, iar specialiștii recomandă pentru dormitor elemente decorative colorate în roșu, aceasta fiind culoarea iubirii și a pasiunii. Astfel, renunță la așternuturile albe și la perdelele bej și alege-le pe cele viu colorate.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Care sunt trendurile anului 2018 în designul interior? Piesele care nu trebuie să îți lipsească din locuință

Cum poți curăța tava cuptorului în doar câteva minute? Cu doar două ingrediente scapi rapid de petele de grăsime arsă

Culorile anului 2018 în design interior. Cum să îți zugrăvești casa dacă vrei să respecți tendințele?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Dragoste & Sex