Care sunt trendurile anului 2018 în designul interior? Piesele care nu trebuie să îți lipsească din locuință

Un nou an înseamnă automat și noi tendințe, indiferent că vorbim despre modă, machiaj, hairstyle sau design interior. În 2018, propunerile specialiștilor în domeniu sunt foarte îndrăznețe și îmbină materiale și texturi dintre cele mai diverse.

Care sunt trendurile anului 2018 în designul interior?

1. Accentele metalice

În 2018, accentele metalice vor fi un element foarte prezent în designul interior. Mai exact, se vor purta foarte mult elementele decorative fabricate din acest material. Acestea vor da strălucire casei tale și sunt foarte ușor de integrat în locuință. Poți apela la tăvile metalice, măsuțele din același material sau vazele pentru flori.

2. Plante de interior

Chiar dacă sunt destul de greu de întreținut, plantele de interior sunt în tendințe în 2018. Acestea nu trebuie să lipsească din nicio locuință și dacă suntem puși în postura de a face o alegere, specialiștii ne sfătuiesc să optăm pentru plantele de dimensiuni mari.

3.  Lemn și materiale naturale

Anul 2018 este momentul în care suntem sfătuiți să ne apropiem cât mai mult de natură. Astfel, lemnul și materialele naturale sunt în tendințe în acest an. Dacă vrei să îți redecorezi sufrageria, poți merge pe o combinație între lemn și piatră naturală. În plus, elementele din piele vor fi și ele la mare căutare în acest an.

4. Tablouri oversized

Tablourile oversized te ajută să dai viață unui spațiu gol și monoton dintr-o singură mișcare. Acestea sunt în tendințe în anul 2018 și există o preferință pentru picturile abstracte.

5. Marmura

Marmura se va bucura de popularitate pe tot parcursul anului 2018. Acest material poate fi folosit în special pentru decorarea băilor, iar pentru mai multă eleganță, specialiștii ne recomandă să alegem marmura roz.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe idei care să te inspire.

Foto: Bonami.ro, shutterstock.com

Citește și:

Cum poți curăța tava cuptorului în doar câteva minute? Cu doar două ingrediente scapi rapid de petele de grăsime arsă

Culorile anului 2018 în design interior. Cum să îți zugrăvești casa dacă vrei să respecți tendințele?

Motivul pentru care oglinzile din casă trebuie să fie mereu curate. Uite cât de mult te poate influența acest lucru

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Home deco