Lora, despre logodnicul ei: „Ionuț a apărut în viața mea într-un moment în care…”

Lora îmbină cu succes rigurozitatea televiziunii cu imprevizibilul care guvernează în mod inevitabil o carieră artistică. Muncește cu determinare pentru a obține ceea ce își dorește și continuă să inspire prin curajul și devotamentul de care dă dovadă ori de câte ori își fixează un obiectiv. Trăiește intens fiecare moment și este prototipul ideal al femeii independente.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Ce mai faci Lora? Cum ești?
Sunt bine, evident atât de bine cum suntem cu toții în această perioadă în care incertitudinea încă ne înconjoară. Îmi este tare dor de concerte, de întâlnirea față în față cu cei care mă ascultă și de energia lor. Cu toate acestea, mă bucur de ceea ce am: surprizele din viața personală, întâlnirile online cu urmăritorii mei de pe conturile de Facebook și Instagram, afacerea mea și timpul petrecut cu oamenii apropiați din viața mea.

Cum ți-ai petrecut Paștele?
Până în Vinerea Mare eu am fost la emisiune, așa că nu am plecat nicăieri. M-am bucurat foarte tare că, în ciuda restricțiilor, anul acesta am putut merge la Biserică, am putut lua Lumina Sfântă, iar în prima zi m-am putut relaxa alături de oameni frumoși la masă. Nu mi-am propus să plec undeva anume sau să bifez ceva. Dimpotrivă, a fost vorba despre a fi împreună și de a ne bucura de acest weekend prelungit.

Ți-ai dorit vreodată să faci altceva în afară de muzică/TV/film, ceva care nu ține de zona artistică?
Un singur lucru mi-am dorit să fac în afara zonei artistice: produse de beauty. Prima cremă pe care am lansat-o a fost inspirată de mama mea, iar ea a fost foarte mândră că a apucat să o vadă. În momentul de față sunt foarte fericită să văd cât de mult crește comunitatea celor care folosesc produsele „Girls own cosmetics” și vă pot spune că pregătesc noi surprize pentru următoarea perioadă.

Ai vreun talent sau vreo pasiune despre care nu ai vorbit până acum sau pe care ai descoperit-o recent?
Probabil pasiunea despre care nu multă lume știe este cea referitoare la șah! Chiar dacă unii l-ar putea considera un sport plictisitor, eu nu sunt deloc de acord. Dimpotrivă! Mă provoacă, mă face să văd lucrurile din perspectiva celeilalte persoane și mă relaxează.

Până în acest punct al carierei tale, care este realizarea de care ești cea mai mândră?
Sunt mândră de comunitatea mea, de oamenii care îmi ascultă muzica și înțeleg că în fiecare piesă pun puțin din mine. Sunt mândră de faptul că produsele pe care le lansez sunt apreciate și că fetele îmi scriu tot mai des feedback-uri bune. Sunt mândră de mine că sunt o persoană puternică și că am reușit să mă ridic, indiferent de greutăți. Nu aș vrea să aleg ceva, ci să mă bucur de fiecare reușită.

Privind în urmă, ai schimba ceva din parcursul tău profesional?
Sub nicio formă. Fiecare nereușită am transformat-o într-o lecție învățată. Fiecare persoană care a trecut prin viața mea mi-a arătat câte ceva și m-a făcut să știu mai bine pe cine vreau să am aproape pe viitor. Sunt la o vârstă la care mă simt fericită, simt că zi de zi lucrez la mine și la planurile mele. Așa că… nu aș schimba nimic!

Ce calități crezi că te-au ajutat să ai succes în ceea ce faci?
Faptul că întotdeauna am muncit pentru ceea ce mi-am dorit. Niciodată nu am ales calea ușoară și nu am renunțat, indiferent de provocări. Toate acestea sunt lucruri pe care am avut norocul să le învăț acasă, să-mi fie transmise de mama mea, iar etapele prin care am trecut mi-au demonstrat că ea a avut dreptate.

Când ai simțit cu adevărat că ai reușit în plan profesional, că munca ta este apreciată?
Atunci când mama mi-a spus că este mândră de mine, după ce mi-am deschis propria afacere. Când am citit mesajele de la fetele care folosesc produsele și mi-au spus cât sunt de mulțumite. De fiecare dată când văd că piesele pe care le lansez sunt bine primite și că oamenii le cântă alături de mine. Sunt atâtea momente frumoase pentru care sunt recunoscătoare.

Cu cine nu ai colaborat până acum la o piesă, dar ți-ai dori să o faci? De ce?
De-a lungul carierei mele am lansat piese cu mulți artiști (de la F Charm la Doddy, de la Shift la Peter Pop), însă întotdeauna am păstrat un criteriu: să simt mesajul acelei piese, să mă reprezinte și să consider că vocile noastre se potrivesc. La fel voi face și de acum înainte, așa că atunci când voi găsi o piesă și o voce care consider că sunt pe aceeași linie cu vocea mea, cu siguranță voi lansa și o nouă colaborare.

Ce sfat i-ar da Lora de acum, Lorei de la 16 de ani?
Să meargă pe drumul ei, să muncească la fel de mult, să aibă grijă când vine vorba de oamenii din jurul ei, să aibă grijă cui îi acordă încredere și să creadă în ea. Va reuși.

Ce valori ți-a insuflat mama ta?
În primul rând, mama a fost cea care mi-a insuflat puterea de a fi independentă, de a avea grijă să mă țin pe drumul meu și de a nu mă lăsa deturnată de către alte persoane. În al doilea rând, ea este cea care mi-a insuflat valori precum sinceritatea sau grija față de cei din jur, ținând mereu minte să nu mă las pe mine în urmă.

Tu și logodnicul tău, Ionuț Ghenu, lucrați împreună. Cum îmbinați profesionalul cu personalul?
Pentru mine, Ionuț nu este doar logodnicul meu, este omul pe care știu că pot conta oricând, este cel alături de care simt că merg pe un drum comun și căruia îi împărtășesc atât idei personale, cât și profesionale. Tocmai asta ne-a ajutat, întotdeauna, să îmbinăm cele două arii atât de bine.

Cum gestionați tu și Ionuț conflictele, personale sau profesionale? Cine cedează primul?
Nu cred că este vorba despre a ceda, ci despre cât de bine ne cunoaștem și despre cât de bine știm cum reacționează fiecare. Suntem împreună de mult timp, am apucat să vedem cum ne comportăm în diferite situații, ce ne place, ce ne deranjează. Așa că acum este mult mai ușor să depășim orice moment și să-l vedem doar ca pe o altă provocare peste care nu am avut probleme să pășim împreună.

Cum te-a cucerit Ionuț?
Ionuț a fost și este omul potrivit care a apărut într-un moment în care aveam nevoie de cineva ca el. Avem valori comune, avem obiective apropiate în viață și asta a făcut totul să fie mai ușor și să ne consolidăm un drum în care niciunul dintre noi să nu rămână în urmă.

În ce stadiu sunt planurile nunții voastre? Ați stabilit o dată?
Nu am stabilit o dată și, sinceră să fiu, cred că în această perioadă am realizat cu toții că unele planuri sunt făcute pentru a fi amânate. Momentan, cel mai important este să fim sănătoși și noi și rudele și prietenii apropiați. Pentru noi, fericirea nu este într-un document, așa că vom face și acel pas când va fi cazul și când vom simți.

Ce te scoate din sărite din ceea ce face Ionuț?
Dacă ceva din ceea ce face persoana de lângă tine „te scoate din sărite”, nu cred că ești în relația potrivită. Evident că sunt anumite lucruri care te pot deranja, dar este important să le discuți și să mergi înainte. Nu cred că trebuie să schimbi tot ceea ce ești, ci trebuie să înveți să te adaptezi într-o relație. Mai ales într-una de lungă durată.

Dar pe el din ceea ce faci tu?
Cred că asta ar trebui să-l întrebăm pe el, nu? 🙂 Oricum, după atâția ani în care am fost alături și acasă și în turnee de lungă durată, și la filmări, și în vacanțe… știe destul de bine totul. Simt că e pregătit pentru orice!

Ce părere ai despre intervențiile de ordin estetic?
Fiecare om trebuie să se simtă bine în propria piele. Iar dacă asta înseamnă să optăm pentru o anumită intervenție, cred că este dreptul nostru să o facem.

Cum gestionezi mesajele negative din mediul online?
Dacă la început mă afectau, am învățat să le văd cu alți ochi. Dacă sunt lucruri constructive, le citesc și încerc să văd dacă pot schimba ceva. În schimb, dacă sunt doar mesaje în care persoanele jignesc, aleg să le ignor.

Ai peste 1 milion de urmăritori pe Instagram, simți că ai o responsabilitate față de cei care te urmăresc atunci când postezi ceva în online?
Cred că responsabilitatea este de a fi onești față de cei care aleg să ne urmărească. Nu trebuie să analizăm ceea ce postăm atâta timp cât sunt lucrurile reale pe care le simțim și care ne fac bine. Din punctul meu de vedere, oamenii au început să simtă și să se delimiteze de „perfecțiunea” din online.

Cum ești când nu te privește nimeni?
Nu sunt deloc diferită. Sunt același om pe care îl puteți vedea de luni până vineri la „Vorbește Lumea” sau în live-uri pe Facebook sau Instagram. O persoană care se bucură de fiecare zi, care are și momente mai dificile, care se înconjoară cu oameni care îi dau o energie bună și care continuă să lucreze pentru a ajunge în cea mai bună formă a ei.

Dacă viața ta ar fi o carte, cum s-ar numi?
Nu aș vrea să îi pun un singur titlu deoarece încă scriu capitole în această carte, filă cu filă. Încă așez pe hârtie trăiri noi, aventuri, lecții învățate. Așa că un titlu ales acum s-ar putea schimba într-un an sau doi… iar aici am ca exemplu anul 2020 care m-a schimbat atât de mult. Pe mine și pe noi toți. Așa că mai degrabă m-aș gândi că este un draft construit din anii de până acum, la care continui să lucrez.

Care este ultimul film vizionat, filmul preferat și un film pe care oricine ar trebui să îl vadă?
Ultimul film pe care l-am văzut este documentarul Seaspiracy și mi-a dat universul peste cap. Dacă vreți să-l vedeți, pregătiți-vă psihic și sufletește. Filmul preferat, pe care-l revăd o dată pe an, este Avocatul Diavolului. Mă aduce mereu cu picioarele pe pământ și mă recentrează. Cred că fiecare dintre noi avem gusturi diferite și, prin urmare, sunt filme diferite pe care ar trebui să le vedem. Așa că, evident, voi recomanda filmul meu preferat, amintit anterior. Iar pentru alte recomandări… dacă vor mai apărea filme interesante, sigur voi vorbi despre ele pe rețelele mele sociale.

Care este cel mai bun sfat pe care l-ai primit vreodată? Din partea cui?
Am tot spus de-a lungul interviului despre sfaturile pe care le-am primit din partea mamei mele. Cel mai important: „Fii independentă și nu uita că Dumnezeu există!”. Însă, în acest moment îmi mai vine unul în minte. Mi-a spus că „doar cutiile goale fac gălăgie”. Așa că m-a sfătuit să nu mă comport ca o cutie goală.

Care este întrebarea pe care o primești cel mai des?
În general, primesc foarte multe întrebări despre produsele de make-up și skincare pe care le folosesc, despre magazinele de unde sunt ținutele pe care le port în emisiune… și la toate încerc să răspund fie în postări, fie în live-uri. Îmi place tare mult să fiu aproape de urmăritorii mei.

Dar cea care îți displace cel mai mult?
Nu există întrebări care îmi displac, dar mă deranjează când primesc întrebări prin care simt că nu sunt respectată. Sau când oamenii nu citesc ceea ce am scris într-o postare sau că am răspuns deja la respectiva întrebare.

Cum faci față stresului?
Am învățat, de-a lungul anilor, care sunt lucrurile care mă fac fericită, care sunt oamenii care îmi aduc o energie pozitivă și care sunt acele aspecte de care trebuie să mă țin departe. De asemenea, am reușit să îmi creez un program în care să încadrez toate lucrurile pe care le iubesc și de care vreau să mă ocup. Așa că fac față stresului prin alegerea activităților și oamenilor care îmi fac bine și îndepărtarea de cele negative.

Cine și ce te inspiră?
M-a inspirat mama mea deoarece a fost puternică până la capăt și mi-a arătat că trebuie să nu renunți niciodată. Sunt inspirată de oamenii care știu ce vor și muncesc pentru a reuși.

În ciuda pandemiei, pentru ce îi ești recunoscătoare anului 2020?
Sunt recunoscătoare pentru că mi-a dat voie să-mi regăsesc liniștea și echilibrul. Pentru că mi-a oferit mai mult timp pe care să-l aloc oamenilor din viața mea care contează cu adevărat. Pentru că m-a învățat atâtea lecții și pentru că mi-a arătat că, dacă nu ne oprim, la un moment dat ceva ne va opri.

Ai vreun obiectiv sau plan în 2021?
Aleg să mă bucur de fiecare zi, nu să stau să-mi notez lucruri. Plănuiesc să lansez noi piese, deja am câteva pregătite și mă gândesc în ce ordine să le lansez. Totodată, așa cum vă spuneam, pregătesc și câteva noi produse la linia mea de beauty. Deci și a doua parte a anului va fi una plină de treabă.

Interviu realizat de Adelina Duinea

Foto: Pro TV

Citeste și:

Pavel Bartoș a fost zidar, ospătar, vânzător de mărțișoare până la competiția care i-a schimbat viața

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Interviurile Avantaje