Pavel Bartoș a fost zidar, ospătar, vânzător de mărțișoare până la competiția care i-a schimbat viața

Pavel Bartoș este băiatul bun din televiziune. S-a remarcat la Gala Tânărului Actor unde a câștigat într-o competiție dură. Și-a dorit să fie ba medic, ba pompier, dar a ales cel mai bine…

Ce înseamnă pentru tine acasă?
Dragoste, echilibru, fericire, liniște, gălăgie, implicare, responsabilitate… totul!

Ce carte ai pe noptieră?
„Între prieteni a lui Amos Oz. Tocmai am terminat cartea 'Despre libertate' a lui George Orwell.

Ce spune Pavel Bartoș când nu-l aude nimeni?
Nu spune nimic. Nu trebuie să spui tot timpul ceva. Cred că este o mare greșeală să spui mereu câte ceva. E mai important ca atunci când ești singur să realizezi ceea ce ai și să te bucuri. Viața, în mare parte, e despre asta – să te bucuri de ceea ce ai: puțin sau mult.

Ce rol ai vrea să primești anul acesta în teatru?
Îmi doresc doar normalitate, o sală plină. Îmi doresc să am destule roluri, circa vreo 9, pe care să le tot joc. Dar la sala plină, în condiții normale, cu lume fără măști – la asta visez.

Ai furat ceva în copilărie?
Da, cireșe! Am furat cireșe, căpșuni… ca orice copil. Am furat și inima cuiva, mi-a fost furată. Chestii banale, dar care țin de o copilărie normală și fericită.

Cel mai mare regret este…
Nu am timp de regrete. Pot să am într-un anumit moment ceva la care să mă gândesc, dar nu am răgaz pentru așa ceva. Și nu există un mare regret. Sunt suma eșecurilor și realizărilor mele. Normal că îți dorești ca cei dragi ție să fie nemuritori, dar acest lucru e imposibil.

Ce altă meserie ai urma dacă ar trebui să o iei de la capăt?
Orice altă meserie. Mi-am demonstrat de-a lungul timpului că sunt capabil să mă adaptez. Am fost de la zidar, ospătar, vânzător de mărțișoare… le-am făcut pe toate și cred că m-aș putea adapta. Dar dacă ar fi să aleg, mi-ar plăcea să fiu cântăreț de operă.

Spune-i MULTUMESC cuiva… și explică motivul.
I-aș spune mulțumesc mamei, mulțumesc părinților mei. E greu să spui unei singure persoane: pentru tot ce am devenit de-a lungul timpului, le mulțumesc părinților. Pentru tot ce sunt acum, mulțumesc familiei mele deoarece m-au responsabilizat, mi-au dat energie, voință. Și mulțumesc oamenilor pe care i-am întâlnit de-a lungul timpului pentru că și datorită acestor întâlniri profesionale și umane, eu am devenit mai bun sau mai puțin bun. Și pentru că sunt un om împăcat cu ceea ce am, uneori îmi mai mulțumesc și mie. Pare aiurea, dar dacă îți vei mulțumi, din când în când și ție, e bine!

Unde pleci anul acesta în concediu?
Normal că mi-aș dori pentru că toată izolarea de anul trecut m-a făcut să-mi fie dor de vacanțe. Voi merge unde și dacă se va putea, dacă nu voi găsi alte forme. România este o țară foarte frumoasă, unde poți găsi locuri extraordinare. Dacă nu voi putea pleca în afara țării, voi redescoperi a noastră țară.

Foto > ProTV

Citește și:

Andi Vasluianu: Din păcate, acum ne pierdem prea mult timp cu tehnologia și prea puțin cu noi înșine.'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Interviurile Avantaje