Locul din București unde trebuie să ajungi neapărat astăzi. Ce minuni se întâmplă aici?

Locul din București unde trebuie să ajungi neapărat astăzi

Astăzi este o mare sărbătoare pentru creștini, chiar dacă în calendar nu este marcată cu cruce roșie. Pe 2 octombrie este sărbătorit Sfântul Ciprian, iar în București există un loc în care credincioșii trebuie să meargă neapărat în această zi.

Locul din București unde trebuie să ajungi neapărat astăzi

Cum Sfântul Ciprian este protectorul celor care se află sub puterea blestemelor sau vrăjilor, rugăciunile închinate lui sunt foarte importante, mai ales în această zi. În București există un lăcaș de cult unde se întâmplă minuni și unde cei care au avut de suferit de pe urma forțelor răului își pot găsi liniștea.

Biserica Zlătari este locul din București unde se află moaștele Sfântului Ciprian. Cei care se confruntă cu probleme grave și care au întâmpinat nenumărate ghinioane de-a lungul timpului merg adesea aici pentru a-și găsi alinarea. Acest lăcaș de cult se află în apropierea Muzeului Naţional de Istorie a României și pe data de 2 octombrie este luat cu asalat de foarte multe persoane. Foarte mulți credincioși care au atins mâna dreaptă a Sfântului Ciprian au mărturisit că s-au vindecat de boli grave și au scăpat de puterea unor blesteme și vrăji puternice. Astfel, este foarte important ca în această zi de sărbătoare să fie vizitat acest loc, rugăciunile închinate aici fiind mereu ascultate.

Foto: facebook

Citește și:

O persoană dragă a murit? Uite cum îți dai seama dacă vrea să îți transmită ceva

Un mare sfânt este sărbătorit astăzi! Aceasta este rugăciunea pe care să o rosteși pentru a scăpa de vrăji și blesteme

Rugăciunea de la Muntele Athos îndepărtează răul

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Spiritualitate