4 portii
280 calorii/portie
Timp de pregatire: 15 minute
Timp de preparare: 10 minute, plus timp de reincalzire
Ingrediente:
pentru salsa:
pentru sos:
pentru legumele crocante :
Mod de preparare:
Amestecati ingredientele pentru sos, potriviti de sare si piper si tineti la rece pana in momentul servirii.
Taiati pastarnacul si sfecla felii subtiri. Stergeti feliile cu hartie absorbanta. Umpleti cu ulei o treime dintr-un ceaun sau o friteuza si incingeti la 190°C, sau pana sfaraie la introducerea unei felii de pastarnac.
Prajiti feliile timp de 2-3 minute, pana se rumenesc. Scoateti pe un prosop de hartie pentru a se scurge de grasime.
Preincalziti cuptorul la semnul 6/200°C si reincalziti feliile de legume, asezate pe o tava, timp de 10 minute.
Serviti feliile crocante fierbinti cu salsa si sos de iaurt.
Pofta buna!