Cel mai rapid tratament naturist împotriva guturaiului la copii

Un copil de vârstă școlară poate trece prin 7-10 răceli virale pe an, care durează între cinci și șapte zile. Deci o mulțime de zile de școală de recuperat…

Încearcă: hidratează-l neapărat pe micul școlar. Oferă-i cât mai multe lichide, sucuri naturale și ceaiuri de plante (fără băuturi carbonatate) care scad temperatura și favorizează eliminarea virusului. Noaptea, nu te grăbi cu picăturile pentru nas. Ridică-i puțin capul cu ajutorul unei perne suplimentare care va ajuta la ameliorarea congestiei nazale.

Tratament naturist împotriva guturaiului la copii cu rezultate imediate

Folosește un spray pediatric cu plante care îl va ajuta să doarmă mai bine și îi va debloca căile respiratorii sau, înainte de culcare, fă-i inhalații cu 3 picături de ulei esențial de eucalipt adăugate peste apa fierbinte dintr-un castron. Ajută copilul să țină un prosop care să acopere capul și vasul și să respire câteva secunde vaporii eliminați, pentru a diminua congestia.

Ține seamă: Uleiul esențial este un remediu puternic și trebuie folosit diluat până la 1%, în cazul copiilor. Cere întotdeauna sfatul unui medic naturist. De asemenea, nu folosi uleiuri esențiale în cazul micuților ce suferă de astm sau eczeme.

Înainte să tratezi copilul cu medicamente și remedii cumpărate fără rețetă este bine să ceri sfatul farmacistului pentru a găsi preparatul potrivit vârstei celui mic.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Tratamente naturiste