Kinga Sebestyen îți spune câte kilograme slăbești cu antrenamentele de Kangoo Jumps. În 2 luni, transformarea este spectaculoasă!

Kinga Sebestyen este cea care a adus conceptul Kangoo Jumps în România, un antrenament intens, executat cu ajutorul unor ghete speciale și despre care antrenoarea spune că oferă rezultate spectaculoase. Dacă vrei să obții silueta la care visezi, Kinga Sebestyen îți spune câte kilograme slăbești cu antrenamentele de Kangoo Jumps.

Kinga Sebestyen a selectat la începutul anului 80 de persoane din Oradea și din zonele învecinate pentru a participa la studiul intitulat “KAPO – Sănătate pe Ghete”. Prin intermediul acestuia, antrenoarea își propune să demonstreze efectele pozitive pe care acest sport le are asupra organismului, dar și modul în care exercițiile pe ghete pot preveni sau schimba obiceiurile și comportamentele de risc legate de stilul de viață.

Kinga Sebestyen îți spune câte kilograme slăbești cu antrenamentele de Kangoo Jumps. În 2 luni, transformarea este spectaculoasă!

După 2 luni de antrenament, cele 80 de persoane implicate în acest studiu au reușit să slăbească, dar și să își îmbunătățească în mod considerabil starea de sănătate. Sunt monitorizate în mod constat de o întreagă echipă de medici, totul pentru a nota fiecare schimbare care se produce la nivelul organismului. Astfel, cu ajutorul acestor antrenamente poți slăbi între 3 și 12 kilograme, fără să îți pui sănătatea în pericol.

Cele 80 de persoane selectate fie sunt supraponderale, fie au probleme de postură corporală, probleme cu coloana vertebrală, genunchii, au diabet sau sunt persoanele sănătoase, dar care își doresc să facă mișcare. Antrenamentele se desfășoară de 3 ori pe săptămână, fiecare ședință având 1 oră.

“Avem 80 de persoane cu vârsta între 10 și 60 de ani care au fost selectate în studiul KAPO – Sănătate pe Ghete. Multe dintre ele au fost diagnosticate la început cu diverse probleme de sănătate, de la obezitate până la afecțiuni ale coloanei vertebrale, ori au suferit operații la spate sau la genunchi. Am adaptat exercițiile pe ghete rebound pentru fiecare participant, am creat un regim alimentar flexibil, ușor de urmărit, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Acestea au slăbit până acum între 3 și 12 kilograme. Am constatat schimbări radicale la nivelul diametrului taliei, al coapselor, pulpelor, genunchilor. Nivelul de colesterol a scăzut, nivelul glicemiei s-a stabilizat. Din evaluarea parțială rezultă că participanții au respirația mult mai bună, au căpătat o rezistență mai mare la efort, dorm mai bine și unii dintre ei ne-au declarat că nu mai sforâie. Avem, spre exemplu un medic cu un singur plămân care ne-a declarat că a început să dea mai mult randament la serviciu, să aibă mai multă putere și o rezistență mai mare la efort. Toți participanții ne-au spus că, de când vin la antrenamente, au căpătat o stare generală de bine, sunt mai optimiști, mai sociabili, se bucură mai mult de viață.  Medicii din echipa KAPO monitorizează constant evoluția stării lor de sănătate. La finalul studiului vom oferi detalii complete despre situația fiecărui participant, de unde a plecat și unde a ajuns. Suntem foarte bucuroși de rezultatele pozitive de până acum.”, a spus Kinga Sebestyen.

După finalizarea studiului, Kinga Sebestyen își propune să lanseze un set de programe de reabilitare și recuperare pe ghete pentru spitale, şcoli, grădinițe, centre de reabilitare și săli de fitness.

Deschide galeria foto pentru a vedea rezultatele pe care le-au obținut în doar 2 luni o parte dintre participanții la studiu.

Foto: pr

Citește și:

Cum poți evita maladia Alzheimer

Sari tot timpul peste pauză la locul de muncă? Uite ce efecte negative are acest obicei asupra sănătății

A apărut un test genetic pe care femeile îl așteptau de secole!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Sanatate