Investiția Imobiliare.ro: garsonieră închiriabilă cu 250 euro/lună (cel puțin)!

Investiția Imobiliare.ro: garsonieră închiriabilă cu 250 euro/lună (cel puțin)!

După București, Cluj-Napoca este, cu siguranță, cea mai „fierbinte' piață imobiliară din România. Dată fiind cererea ridicată de locuințe, atât pe segmentul vânzărilor, cât și pe cel al închirierilor, în capitala Transilvaniei poți găsi oportunități interesante de investiție.

Un exemplu este dat de locuința din imagine, disponibilă spre vânzare pe Imobiliare.ro, la un preț de 36.450 de euro. Situată la parterul unui bloc cu două etaje construit în anul 2009 în cartierul Mănăștur, aceasta are o suprafață utilă de 41 de metri pătrați. Imobilul este semidecomandat, mobilat și, dat fiind faptul că a fost recent finalizat, se găsește într-o stare bună de funcționare.

Click pentru mai multe detalii despre ofertă!

Potrivit reprezentanților agenției care se ocupă de promovarea acestei oferte, o asemenea unitate locativă ar putea fi închiriată cu 250 de euro pe lună – sau chiar mai mult, având în vedere că este foarte spațioasă. Această sumă echivalează cu un venit brut din închiriere de (cel puțin) 3.000 de euro pe an – ceea ce ar însemna că randamentul anual obținut dintr-o asemenea investiție ar fi de 8%. De menționat este că, în actualul context de piață, un yield de 7-8% este considerat (chiar foarte) avantajos pentru segmentul rezidențial.

Vezi mai multe anunțuri de vânzare în Cluj-Napoca!

Important de observat este faptul că, raportat la suprafața utilă disponibilă, prețul acestei proprietăți ajunge la circa 890 de euro pe metru pătrat. Acesta este un nivel foarte scăzut pentru Cluj-Napoca, care este, potrivit Indicelui Imobiliare.ro, orașul cu cel mai mare preț mediu cerut de proprietari pe segmentul apartamentelor, respectiv 1.257 de euro pe metru pătrat util; orașul de pe Someș depășește din acest punct de vedere chiar și Bucureștiul, unde pretențiile vânzătorilor ajungeau, la finele lunii ianuarie, la o medie de 1.157 de euro pe metru pătrat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse