Mesaje de Revelion. Cele mai frumoase urări și felicitări

Sărbătorile sunt acele momente din an în care lăsăm în urmă stresul și grijile de zi cu zi și ne relaxăm deplin. Acele momente în care, cu mintea golită de probleme, ne amintim să trăim și să ne bucurăm de clipa prezentă. Și acele momente în care ne amintim de cei dragi și devenim conștienți de cât de importanți sunt aceștia în viața noastră. 

Și poate că, în restul anului, deși ne gândim la ei, nu reușim să ne facem timp să le și zicem lucrul acesta. Tocmai de aceea ar trebui s-o facem măcar în zi de sărbătoare.

Trimite-le celor dragi gândurile tale bune în noaptea dintre ani. Pentru asta, te ajutăm cu o listă întreagă de mesaje de Revelion personalizate în funcție de categoria de persoane cărora le vei trimite. Fie că le urezi cele bune prietenilor, rudelor, părinților, colegilor sau persoanei iubite, cu siguranță vei găsi mai jos un mesaj pe placul tău.

Mesaje de Revelion pentru prieteni

Pășește în noul an luând cu tine doar lucrurile şi gândurile bune. La mulți ani!

Anul Nou e o carte deschisă cu reţetele succesului, alege ce ţi se potriveşte şi pornește la drum cu încredere! La mulţi ani!

Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile din anul care a trecut, cu melancolie de toate clipele frumoase şi să ai încredere că tot ce nu ți-a reușit anul ăsta, vei obține în anul ce stă să vină. La mulți ani!

Gânduri bune, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani!

În pariul cu viaţa ai mai învins un an, ai rămas la masa de joc şi ai ridicat miza la 2020. Un alt an, o nouă provocare! La mulţi ani!

Transmite-le celor dragi gândurile tale bune la începutul oricarei zilei cu mesaje de buna dimineata!

Mesaje de Revelion pentru rude

Îți doresc ca inima ta să fie ușoară ca un fulg de nea, iar necazurile să se topească precum zăpada! La mulți ani!

Ultima zi din an este întâlnirea dintre moarte şi viaţă. Omorâm amărăciunile şi clipele urâte şi reînviem iubirea şi înţelepciunea. Un an nou fericit!

Bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbatori să te însoţească pe tot parcursul anului ce va urma! La mulți ani!

Toate visele pe care le făurești în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să-ți aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani!

Un an nou așa cum vi-l doriți, cu oameni dragi mereu aproape. La mulți ani fericiți!

Mesaje de Revelion pentru părinți

Dragii mei, pentu toate momentele frumoase care au fost şi care urmează să vină, în pragul noului an vă mulţumesc şi îmi reînnoiesc legătura de suflet cu voi. La mulţi ani!

Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât anul care se încheie, vă trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări! Să aveți un an nou fericit!

Tată bun, mamă iubită, azi e ziua potrivită să vă spun ce vă doresc, să v-arat cât vă iubesc. Vă doresc întâi de toate, un an nou cu sănătate, voie bună, trai uşor, bucurie şi mult spor. La mulţi ani!

Vezi și alte idei de mesaje de Revelion

Mesaje de Revelion pentru colegi

Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese. La mulţi ani!

Bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbatori să te însoţească pe tot parcursul anului ce va urma. La mulți ani!

Este momentul potrivit să apreciem dragostea din viața noastră, despre care credem, de multe ori, că ni se cuvine. În noul an, inima să-ți fie plină de dragoste și binecuvântare. La mulți ani!

Anul care vine să însemne pentru tine o nouă treaptă pe care să o urci către o etapă mult mai bună a vieții tale! La mulți ani!

Noul An să te găsească cu gânduri bune şi prieteni dragi şi să îţi rezerve cele mai importante realizări.

Mesaje de Revelion pentru iubit

În noaptea dintre ani, te invit sub o crenguţă de vâsc să ne punem aceeaşi dorinţă şi să o facem să se împlinească în anul ce va urma. La mulți ani!

Din 60 de secunde te-aş iubi 59 pentru ca într-o secundă să iau aer şi să te pot iubi în continuare. La mulţi ani!

În zorii noului an, aştept cu nerăbdare zilele ce vor urma pentru că ştiu că le voi petrece pe toate alături de tine! Un an nou fericit!

La cumpăna dintre ani, lasă să treacă prin fereastra sufletului tău magia sărbătorilor, lasă-te cuprins de fericire şi bucurie şi rămâi aşa pentru tot restul vieţii! Fii raza mea de soare şi luminează-mi această trecere! La mulţi ani!

Citeste si

Cele mai frumoase tradiții de Revelion. Ce trebuie să faci în noaptea dintre ani ca să-ți meargă bine anul următor

Cristalele sunt vedetele acestui sezon. Cum să le porți dacă vrei să strălucești la petrecerea de Revelion?

Superstiții de Revelion. Ce trebuie să faci dacă vrei să îți meargă bine tot anul?

Foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse