Cele mai frumoase mesaje pe care le poți trimite de Florii. Fă-le celor dragi o bucurie!

Cele mai frumoase mesaje de Florii

Credincioșii se pregătesc să întâmpine cea mai mare sărbătoare a creștinătății, Învierea lui Iisus Hristos. Înainte de marele praznic, Duminica Floriilor amintește de intrarea lui Iisus în Ierusalim. Cu doar câteva zile înainte de a fi răstignit pe cruce, Mântuitorul a fost întâmpinat cu ramuri de măslin. 

Duminica Floriilor sau Floriile reprezintă ultima sărbătoare importantă înainte de Paște și de Săptămâna Patimilor. Mai mult decât atât, este un prilej pentru toți cei care poartă nume de flori să își serbeze onomastica, ceea ce înseamnă că în multe familii din România va fi motiv de sărbătoare, având în vedere că o mulțime de români poartă nume de flori.

Cele mai frumoase mesaje pe care le poți trimite de Florii. Fă-le celor dragi o bucurie!

Cu siguranță ai și tu apropiați care își serbează ziua numelui în Duminica Floriilor, astfel că este foarte important să îți faci timp și să le trimiți o urare. Nu e nevoie de mesaje complicate, ci de câteva cuvinte care să vină din suflet și prin care să le arăți că au un rol foarte important în viața ta. Dacă la capitolul imaginație nu excelezi, noi am selectat câteva mesaje pe care le poți trimite sărbătoriților în această zi. Vei reuși să le pui un zâmbet pe față și le vei face o mare bucurie.

Vezi cele mai frumoase mesaje de la mulți ani!

Mesaje de Florii pentru iubit sau iubită

“Pentru că m-ai iubit cu gingăşia unui ghiocel, pasiunea unui trandafir şi căldura unei flori de câmp, astăzi este rândul meu să te răsplătesc. La mulți ani!”

“Totul pe lume se schimbă, doar florile se deschid în fiecare primăvară. Pentru că eşti minunată, toate florile din lume îţi urează La mulţi ani!”

“Vei primi flori de ziua ta. Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să-i luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sărbătoare. La mulţi ani!”

“Trandafirii pe care i-ai adunat în cununa vieții tale, lasă-i astăzi să se împletească într-un buchet al împlinirii. Fie ca florile iubirii să-ți împodobească viața și să-ți vezi împlinite toate dorințele. La mulți ani frumoși!”

“De ziua numelui tău, îți doresc ca toate lucrurile bune și frumoase să te copleșească și să strălucească în calea ta către fericire și succes. La mulți ani!”

“Dacă toată lumea îți dorește ca această zi să fie una minunată, eu îți urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii și realizări astfel încât să îți umple sufletul de voie bună. La mulți ani!”

“Îţi doresc ca această zi minunată de primăvară să fie urmată de altele mult mai frumoase şi mai deosebite, pline de bogăţie sufletească şi nu numai. La mulţi ani!”

“De fiecare dată când te uiți la aceste flori să știi ca cineva, departe, se gândește la tine. Aș vrea să fie mai multe moduri în care să-ți spun cât însemni pentru mine. Îți trimit câte un sărut ascuns în petalele fiecărei flori!”

“Fie ca din această zi, toate necazurile să te ocolească, dragostea la tine în suflet să poposească, fără să mai plece și să ai doar zile însorite și multă fericire! La mulți ani !”

“La mulți ani ! Viața să-ți fie frumoasă și colorată ca acest buchet de flori!”

Mesaje de Florii pentru prieteni

“O să-ți trimit cu toată dragostea un mesaj în care să îți urez: La mulți ani! Prietenia noastră înseamnă mult pentru mine, cei mai frumoși ani din viața mea!”

“La mulți ani și mult noroc în această zi specială. Îți dorim să ți se îndeplinească toate dorințele, să ai parte de sănătate și bucurii!”

“Drumul vieții tale să fie presărat cu flori: cu ghiocei ca să îţi păstrezi sufletul tânăr şi curat, cu trandafiri ca să fii veşnic iubită şi cu margarete pentru a-ţi aminti mereu să zâmbeşti. La mulți ani!”

“Floare pură, floare sfântă, azi e ziua ta. Soarele a aflat şi el, luna…da, chiar şi ea a aflat! Fericire le-a adus, mie împlinire, că am alături o stea divină cu nume de floare! La mulţi ani!”

“Ziua numelui să-ţi fie plină de realizări şi să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viaţa ta! La mulţi ani!”

“Flori frumoase să răsară-n calea ta, zile lungi şi fericire îţi doresc. La mulţi ani de ziua numelui! “

“Pentru că ești o persoană minunată, toate florile din lume urează astăzi „La mulți ani!” unei alte flori.

“De Florii, zi sfântă, să se răsfrângă asupra ta bunătatea și dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare și iubitoare.”

“Să ai o zi cât mai frumoasă, înseninată de lumina blândă a primăverii și încărcată de parfumul dulce al unu nou început! La mulți ani!”

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Ce nume de copii sunt la modă în 2019? Dacă urmează să devii părinte, atunci trebuie să le știi!

Ce greşeli de vorbire faci fără să-ţi dai seama?

Castelul Karolyi, locul din România care atrage anual peste 50.000 de turiști. De ce vor oamenii să ajungă aici?

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse