Cele mai frumoase mesaje și urări de Sfântul Ștefan

mesaje și urări de Sfântul Ștefan

Pe 27 decembrie, creștinii ortodocși îl sărbătoresc pe Sfântul Ștefan. După petrecerile organizate de Crăciun, în casele multor români este astăzi din nou motiv de sărbătoare și asta pentru că foarte multe persoane poartă numele Sfântului Ștefan.

Cei ce poartă numele de Ștefan, Ștefania sau alte derivate alte acestora își sărbătoresc astăzi onomastica. Dacă ai și tu în familie sărbătoriți, nu uita să le faci urări în această zi specială. Noi am ales câteva mesaje de la mulți ani care să te inspire și pe care să le trimiți tuturor celor dragi.

Cele mai frumoase mesaje și urări de Sfântul Ștefan

Sper că sărbătoarea Sfântului Ştefan să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire şi succes!

La mulți ani, Ștefan/ Ștefania! Să trăiești cu numele, să ai parte numai de bine și norocul să te însoțească la fiecare pas!

 Sfântul căruia îi porţi numele să te ocrotească în fiecare zi, să-ţi aducă linişte şi pace şi să nu lase că speranţa să se stingă din sufletul tău! La mulţi ani cu împliniri şi numai cu momente frumoase în viitor!

Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul ciocârliei și la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori!

La mulți ani! Sfântul Ștefan să-ți dea sănătate și putere să lupți pentru idealurile tale, să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii și fericire alături de cei dragi inimii tale!

De ziua numelui tău, dar și în orice altă zi îți urez să ai parte de momente speciale, cu bucurii și să rămâi cu multe amintiri plăcute. Sa ai o zi frumoasă! La mulți ani!

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sfântul Ștefan cât mai frumoasă! La mulți ani!

Foto: libertatea.ro

Citește și:

Când este Sfântul Ștefan? Tradiții și obiceiuri pe care trebuie să le respecți în această zi

Părintele Calistrat, declarație incredibilă. Care sunt motivele pentru care copiii nu cresc în morala creștină?

Motivul pentru care expresia „a trecut în nefiinţă' este greșită. Preoții au oferit explicația

Vezi și alte mesaje de Sfantul Stefan pe care să le trimiți sărbătoriților. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse