Planeta care te influenţează în funcţie de zodie

Saturn
Planeta Saturn stabileste limitele intre care putem construi si regulile carora trebuie sa ne conformam in realizarea unui plan de durata.

Saturn inseamna, deopotriva, si insusirea unui anume tip de conformism sau asumarea unor responsabilitati legate de mediul in care traim si, mai presus de toate, stabilitatea care ne caracterizeaza in viata. Presiunea pe care Saturn o aplica asupra destinului nostru si granitele pe care acesta le impune pot face din noi persoane care vor urma mult mai usor drumul drept, fara ocolisuri.

Datorita influentei acestei planete, devenim mai disciplinati si, in ciuda faptului ca Saturn nu garanteaza un anume succes, acesta ne poate transforma prin limitele pe care le traseaza in niste indivizi integri cu o mare incredere in propria capacitate de a gestiona situatiile vietii de zi cu zi.

In functie de pozitia lui Saturn fata de fiecare semn in parte din zodiacul european, putem intelege cel mai bine momentele in care suferim din pricina unei autoritati sau clipele in care ne hotaram sa fim proprii nostri stapani.

Uranus
Daca Saturn ne impune limite, Uranus le darama, pentru ca influenta acestei planete se simte, in general, la nivelul libertatilor pe care ni le asumam.

Uranus este cel care provoaca o serie de schimbari de gandire sau emotionale si, de obicei, aceste lucruri apar printr-o intamplare care ne intrerupe confortul existentei noastre cotidiene. Schimbarile pe care Uranus le poate produce atat la nivel individual, cat si la nivel de grup, se petrec asadar brusc, transformand intreaga situatie intr-o criza si ducand de multe ori la o serie de accidente. O criza, insa, are si aspecte pozitive, pentru ca ea ne poate face mai atenti la lucrurile din jur si, in acelasi timp, ne poate face sa ne simtim mai vii.

Datorita lui Uranus, reusim sa ne lepadam din cand in cand de conventiile sociale care ne ingradesc si sa cautam o libertate care poate fi tradusa prin lucrurile pe care ni le dorim cu adevarat, de multe ori, subconstient.

Uranus este vazut ca un potentator al deciziilor, indiferent daca acestea sunt pozitive sau negative. Aceste decizii pe care le luam sub influenta lui Uranus, depasesc de cele mai multe ori limitele fixate de societate, insa ce ne-am face daca am trai numai intre aceste limite, fara a mai rupe, macar din cand in cand, barierele conformismului?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Astromania