Săgetător-Berbec-Leu: cel mai egoist triunghi al zodiacului

Săgetător-Berbec-Leu: cel mai egoist triunghi al zodiacului

Sagetator, Berbec, LeuZodia Săgetătorului, Zodia Berbecului și Zodia Leului formează triunghiul semnelor de foc ale zodiacului.

Săgetătorul este cel mai reținut dintre cei trei, cel mai arogant, uneori și, în aparență, cel mai rece. Este, însă, pasional și pune preț pe comunicarea subtilă, dincolo de cuvinte.

Berbecul este cel cu umorul, cu bonomia, cu talentele culinare și pofta de viață. Este, însă, orgolios și suspicios. Nu iartă jignirea sau lipsa de considerație.

Leul are un simț critic foarte ascuțit. Prin natura sa, este intolerant; numai educația, experiența de viață sau un ascendent mai blând îl pot determina să depună eforturi pentru a-și ține în frâu furia și intoleranța.

Ce se întâmplă când cei trei se întâlnesc? Dacă este vorba de o familie, poți pune armonia dintre ei pe seama relațiilor de rudenie. Dar când se întâlnesc la muncă? Atunci se petrece ceva neașteptat. Indiferent de pregătirea fiecăruia, de locul pe scara ierarhică sau de vârstă, între cei trei se creează o legătură dincolo de rațiune.

Trăsăturile cele mai pronunțate ale fiecăruia dintre ei vor potența germenii respectivelor trăsături în ceilalți doi. Din ușoara superioritate a Săgetătorului și din orgoliul Berbecului, Leul va scoate simțul critic ascuțit. Din relaxarea Săgetătorului și din spontaneitatea Leului, Berbecul va dezvolta umorul spumos. Iar Sagetătorul îi va determina pe Leul infatuat și pe Berbecul suspicios să se izoleze în acest triunghi de restul lumii.

Iată, deci, de ce acest triunghi este considerat cel mai egoist al zodiacului: pentru că este cel mai greu de penetrat. Un Săgetător, un Leu și un Berbec care au șansa de a se întâlni și a petrece timp împreună vor avea întotdeauna glumele lor pe care nu le înțelege nimeni, iar ei nu sunt deloc dispuși să le împărtășească și altora. Vor împărți totul frățește, excluzând de la împărțeală pe un al patrulea, oricine ar fi el. Vor trece prin furcile criticii pe oricine va avea un conflict cu unul dintre ei și își vor lua unul altuia apărarea, cu orice risc, chiar dacă dreptatea ar fi de partea cuiva din exterior.

Ceea ce stă la baza acestei desăvârșite înțelegeri este curtarea, admirația reciprocă. Toate cele trei semne sunt sensibile la aprecierea celor din jur. Nu pot fi, însă, păcălite prin lingușire nesinceră. Este cert că-i agreăm pe cei din jur cu atât mai mult cu cât ei ne satisfac anumite nevoi. Or, nevoia cea mai mare a celor trei zodii este de apreciere sinceră.

Foto: dreamstime

Citește și:
Zodia Berbecului (descriere)
Zodia Leului (descriere)
Zodia Săgetătorului (descriere)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Astromania