Planeta care te influenţează în funcţie de zodie

Zece planete sunt analizate, de regula, din aceasta perspectiva astrologica, iar acestea sunt: Soarele si Luna, Mercur, Venus, Marte, Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun si Pluto. Fiecare dintre aceste zece planete are un anumit specific sau, altfel spus, influenta fiecareia dintre ele se poate observa la un anumit nivel in viata fiecaruia dintre noi.

Prin studiul planetelor, putem intelege care sunt asteptarile noastre de la propria persoana sau de la cei din jur, putem invata cum sa ne comportam fata de un alt semn zodiacal din horoscopul european si ce fel de relatii se pot forma intre noi, in functie de influenta pe care aceste planete o exercita asupra noastra.

Exista o corespondenta primara intre planete si zodii, unde fiecare planeta influenteaza direct unul sau mai multe semne din zodiacul european. Planeta respectiva este considerata guvernator al zodiei/ zodiilor respective iar corespondentele directe pot fi observate in tabelul urmator:

Planeta Zodii guvernate
Soarele Leu
Luna Rac
Mercur Gemeni si Fecioara
Venus Taur si Balanta
Marte Berbec si Scorpion
Jupiter Sagetator
Saturn Capricorn
Uranus Varsator
Neptun Pesti
Pluto Scorpion

 

Chiar daca avem un guvernator clar al zodiei noastre, nu inseamna ca celelalte planete nu ne influenteaza. Dimpotriva, fiecare dintre aceste zece planete atinge o anumita arie de experiente specifice existentei noastre. Pentru a analiza exact influenta acestor planete in viata fiecaruia dintre noi, avem nevoie de o astrograma, generata in functie de data exacta a nasterii si locul in care am aparut pe lume.

In lipsa unei astrograme, insa, putem analiza la nivel general influenta planetelor, observand o serie de caracteristici comune tuturor zodiilor, in cele ce urmeaza.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Astromania