Planeta care te influenţează în funcţie de zodie

planeteSoarele
Soarele reprezinta spiritul care domina evolutia noastra pe parcursul intregii vieti. El este ascuns in adancul nostru si are rolul de a ne directiona spre scopul pe care il cautam. Practic, esenta personalitatii noastre reprezinta, de fapt, energia propriului nostru Soare.

Soarele descrie trasaturile cheie ale naturii umane, trasaturi care nu se schimba hotarator de-a lungul existentei noastre iar aceste trasaturi constituie, practic, cartea de vizita prin care noi ne prezentam lumii inconjuratoare.

Soarele este stapanul Sistemului Solar si este pozitionat in centrul acestuia si, in acelasi fel, acesta astru simbolizeazare centrul nostru launtric. El descrie forta pe care noi o folosim pentru a ne orienta iar vointa pe care o punem in slujba atingerii unui scop este dependenta tot de el.

Diferenta dintre zodii apare pentru ca cele 12 semne ale zodiacului european folosesc aceasta energie intr-un mod relativ diferit. Cunoscand cum se comporta fiecare zodie sub influenta propriului Soare, poti deslusi o parte din misterele care definesc zodia respectiva, de la comportamentul in intimitate si pana la comportamentul acesteia in public.

Luna
Luna, spre deosebire de Soare, simbolizeaza un alt fel de energie. Aici putem vorbi despre energia spirituala care sta la baza emotiilor si sentimentelor.

Influenta pe care Luna o exercita asupra unui individ poate fi observata doar de persoanele apropiate acestuia si nu neaparat de toata lumea, asa cum se intampla in cazul influentei Soarelui.

Luna descrie o natura interioara care este vizibila doar in momente de criza, iar aceasta natura actioneaza, de obicei, instinctual. In momentele pline de stres, influenta a Lunii poate iese la iveala, aratand celor din jur o fata a noastra nu tocmai prietenoasa. Acum, putem parea lipsiti de control iar Soarelui care salasluieste, de obicei, in noi, se pierde eclipsat de Luna.

Luna reprezinta si confortul lucrurilor marunte din viata de zi cu zi. Pentru anumite zodii, asta poate insemna lejeritatea cu care interactioneaza in societate cu cei apropiati iar pentru ceilalti, poate insemna retragerea in singuratate.

Poate cel mai important aspect legat de influenta planetelor in Astrologie tine de relatia dintre Soare si Luna. Astfel, un individ poate fi tras inainte de energia influentei solare insa, in acelasi timp, acesta poate fi tinut pe loc de emotiile influentei lunare.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Astromania