Ilinca Vandici:„Cred cu tărie că în viață totul se întâmplă după voia și bunătatea lui Dumnezeu…”

Ilinca Vandici este o vedetă de prim rang, cunoscută și apreciată, dar pentru noi, cei de la revista Avantaje, Ilinca va rămâne mereu… prietena noastră de suflet. Ne place sinceritatea ei și ne-a cucerit definitiv cu candoarea și frumusețea cu care se înconjoară.

Când ai simțit ultima oară că cineva a fost bun cu tine?
Sunt o norocoasă din acest punct de vedere… sunt înconjurată de oameni buni, atât în viața personală, cât și în cea profesională. Din acest punct de vedere, Dumnezeu a fost bun cu mine. De Sărbători cred că oamenii au fost mai buni, mai toleranți, mai atenți și mai empatici unii cu ceilalți.

Cum ai defini bunătatea?
Bunătatea s-ar traduce prin acea capacitate de a empatiza, de a înțelege
și de a fi aproape de semenii tăi și de nevoile lor.

Ce-ai fi făcut dacă nu exista televiziunea și showbizul în viața ta?
Aș fi fost actriță la Hollywood. (Zâmbește) Poate că aș fi fost învățătoare, pentru că am terminat Liceul Pedagogic, sau poate că aș fi fost femeie de afaceri. Îmi puneam „rotițele' în mișcare și aș fi reușit să pun un business pe picioare. Am multe calități și, cu siguranță, aș fi găsit ceva ce mi-ar fi făcut plăcere.

Ai momente când te simți de-a dreptul copleșită de presiunea meseriei? Ce faci atunci, cum te remontezi?
Nu am simțit niciodată că sunt copleșită, că nu mai pot duce ceva… Sunt momente când mă mai simt obosită, dar mă remontez rapid. Sunt perioade mai aglomerate, mai intense în care sunt solicitată mai mult. Dar vorbim de scurte perioade din an. Altfel, am o profesie frumoasă și grea în egală măsură. Necesită multă muncă, implicare, concentrare, dar iubesc ceea ce fac. Când sunt obosită încerc să îmi găsesc câteva minute pentru mine, în care stau cu ochii închiși și mă rog la Dumnezeu să duc totul cu bine la bun sfârșit.

Care este plăcerea ta vinovată?
Ciocolata și cartofii prăjiți.

Dacă ai da timpul înapoi ce ai face altfel?
Nimic, nu vreau să dau timpul înapoi. Nu înțeleg de ce aș vrea să trăiesc lucruri pe care le-am mai trăit, mai ales că evoluez, mă transform și mă dezvolt ca om în fiecare zi, din ce în ce mai mult. Tot ceea ce am trăit deja face parte din bagajul meu, din experiența mea de viață, din dezvoltarea mea personală. Dacă lipsea o singură piesă de puzzle din tot ce am trăit, poate viața mea nu ar mai fi fost cum este acum. Totul este perfect exact așa cum s-a întâmplat…

Ai un mare regret?
Nu am regrete. Când ai regrete mi se pare că ți-ai lăsat o parte din suflet în trecut. Eu nu fac asta, mie îmi place să trăiesc în prezent și să mă gândesc la viitor, să proiectez intenții bune și frumoase pentru mine și familia mea.

Ce spui când nu te aude nimeni?
Și atunci când conduc, și în emisiune când mă simt, poate, mai obosită, spun Rugăciunea Inimii sau Tatăl Nostru.

Ce ai vrea să știe lumea despre Ilinca Vandici și nu ai spus până acum?
În 17 ani de activitate, care s-au împlinit anul trecut în decembrie, am fost „cusută' și „descusută' pe toate părțile și nu cred că mai sunt lucruri pe care oamenii să nu le știe despre mine.

La ce serial te uiți?
Mă uit în fiecare seară la „Fiica Ambasadorului' la Kanal D, urmăresc cu mare bucurie emisiunea „Asta-i România', „40 de întrebări cu Denise Rifai', de la Kanal D. Mai descopăr producții interesante pe Netflix, tocmai am vizionat „The Witcher'.

Cine e cea mai bună prietenă a ta?
Prietena mea cea mai bună este sora mea, Natalia, care mă știe cel mai bine, și cu bune, și cu rele. Este lângă mine, suntem apropiate și împărtășim tot ceea ce trăim.

Ce mănânci dimineața? La ce oră iei ultima masă?
Dimineața îmi beau doar cafeaua. Aproape de prânz mănânc ton cu avocado, iaurt cu ovăz sau fructe. Ultima masă o iau, în general, la ora 18.00, dar niciodată mai târziu de ora 20.00.

Ce ți-ai cumpărat ultima dată?
Două perechi de cizme. Iar accesoriile sunt pasiunea vieții mele.

Crezi în destin?
Caut misterul și în situațiile din viața mea sau a persoanelor de lângă mine. Tot ce are legătură cu misticismul mă atrage foarte tare… Cred într-un drum pe care Dumnezeu l-a croit pentru fiecare dintre noi.
Indiferent ce am face și ce căi vom urma, ajungem tot pe drumul principal, trasat de Divinitate. Cred cu tărie că în viață totul se întâmplă după voia și bunătatea lui Dumnezeu.

Florentina Mușat

Citeste și:

Exclusiv AVANTAJE: Ilinca Vandici: „Am apelat la ajutor de specialitate pentru a-mi trata depresia'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Interviurile Avantaje