Iată cum te protejezi de blesteme. Ce trebuie să ai la tine, zilnic

De secole, maeștrii magiei albe au creat talismane de protecție personală, magnetizate de Luna Plină prin ritualuri ce s-au păstrat peste timpuri. Iată cum te protejezi de blesteme prin talismanele Lunii Pline, ce sunt pentaclele astrului nopții, ce trebuie să aștepți de la ele și cum le poți alege.

Dintotdeauna omenirea s-a temut de Luna Plină. Ne îngrozesc dezastrele ce se pot produce acum, accidentele, crimele și valurile de sinucideri din aceste nopți, ne temem de nebunie, de vrăjtorii și de vampirii energetici, chiar dacă le considerăm povești pe multe dintre ele.

Pentaclele – O formă de energie concentrată

Anticii credeau că Luna Plină este făcută din argint și se temeau de puterea ei specială de atracție care putea aduce rele și bune, câștiguri- fiindcă argintul era metalul asociat cu banii- dar și pierderi imense. Marele Aristotel dar și Plinius cel Bătrân considerau creierul ca fiind cel mai expus influențelor vătămătoare ale Lunii Pline din cauza lichidului cerebral asupra căruia luna acționa prin atracție așa cum o făcea asupra mărilor, prin flux și reflux. De aceea se crede că puterea farmecelor și incantațiilor vrăjitorești este maximă atunci când este Lună Plină, întrucât aceasta are o mare influenţă asupra trupului şi minţii oamenești. Iar magia neagră şi închinarea la diavol sunt, se zice, activităţi obişnuite în nopţile cu Luna Plină. Căutând forme de protecție, magicienii au conjurat celelalte planete de pe bolta cerească pentru a ne apăra de influența malefică a Lunii Pline, și au reușit să concentreze energiile astrale în talismane și pentacle de protecție.

Iată cum te protejezi de blesteme. Ce trebuie să ai la tine, zilnic

Talismanul Lunii Pline este un semn aparte gravat de obicei în argint, de un magician de grad înalt și consacrat prin descântece dedicate unui semn anume de pe bolta cerească, o planetă, o stea sau chiar o constelație. El este o creaţie magică unică, personalizată,  ce trebuie purtată asupra persoanei căreia îi este destinat și care o protejează, împotriva bolilor, blestemelor, descântecelor, accidentelor și altor influențe nefaste, dar care îi conferă și anumite puteri împotriva lumii întunericului. Talismanul Lunii Pline se energizează și se ursește cu incantații magice, vreme de nouă zile înainte de luna plină și se consacră astrului și persoanei care îl va purta, în noaptea cu lună plină, însă pentru a funcționa corect, ritualul trebuie terminat între răsăritul și apusul astrului. Niciodată un talisman consacrat prin magie nu poate fi purtat de o altă persoană pentru că nu are caracterele aceleia. Iar dacă el ar fi sustras sau purtat din greșeală de altcineva, nu doar că nu îl va proteja, dar urmările ar putea fi grave.

Talismane și influențe

Talismanele aflate sub influenţa celor şapte genii planetare sunt :

– Lunar- îndepărtează primejdiile din călătorii și apără pe cei ce locuiesc sau merg în țări străine.

– Solar- asigură bunăvoinţa şi favorurile persoanelor importante

– Saturnian- apără de pericolele de moarte prin boli sau accidente.

– Jupiterian- înconjoară purtătorii de simpatie şi bunăvoinţă

– Marțian- apără împotriva oricărui fel de duşman.

– Venusian- atrage iubirea și asigură afecțiunea și liniștea în căsnicii

– Mercurian- este un protector al afacerilor și comerțului

Cum te protejează pentaclele:

Ele asigură protecţie antimalefică împotriva coşmarurilor, protejează persoanele care le poartă de magia neagră, de vrăji, de pericole de viaţă şi de moarte, în general de tot ceea ce este rău. Desenele pantaclelor Lunii Pline sunt gravate doar cu mâna, pe metale sau cristale, dar și pe pergament sau piele netăbăcită. Există două feluri de pentacle, unele generice ce se folosesc doar pentru invocații malefice sau spiritiste și cele personale care conțin fluide polarizate și generează un „scut de protecție', asemenea cercului magic al vrăjitoarelor. Este important de ştiut că purtătorul unui pentaclu trebuie să știe care este semnificația tuturor simbolurilor și însemnelor desenate pe acesta și că, odată consacrat, pentaclul nu trebuie văzut sau atins de alte persoane căci îşi pot pierde puterea.

foto: 123rf

Citeste și:

Despre blestemele lui Ceaușescu se vorbește în șoaptă

Rugăciunea care te ajută să scapi de blesteme și de spiritele rele

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Spiritualitate