Horoscopul chinezesc 2022 – Câinele

Horoscopul chinezesc 2022 – Câinele: este al unsprezecelea semn al zodiacului chinezesc. Dacă te-ai născut în anul 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018 înseamnă că ești semnul Câinelui.

Câinele este asociat cu locuința, în special cu paza casei. În vremuri străvechi, la amurg, casa era închisă și în fața casei erau postați câini, acesta fiind sensul principal al cuvântului Câine. Cei născuți sub semnul Câinelui sunt recunoscuți pentru loialitatea lor și pentru simțul de a servi.

Câinele în anul acesta al Tigrului se redresează din punct de vedere financiar, mai ales cei care nu mai credeau. Deși nu există realizări importante, ar trebui să recunoască faptul că 2022 este un an mai bun decât precedentul. Este un an în care trebuie să aveți mai multă atenție cu sănătatea fizică și mentală. Fă-ți timp pentru vindecare sau pentru retragere în sine, fiți deosebit de atenți la accidente legate de sport, mai ales în lunile martie, aprilie și septembrie.

Relațiile au fost pe un teren sensibil în ultimii ani, dar 2022 le va aduce mai multă claritate. Puteți realiza multe lucruri anul acesta , dar asta nu înseamnă că trebuie să transformați tot anul într-un muncă asiduă continuă. Este foarte important pentru Câine să-și ia anul acesta o vacanță mult visată. Nu vă este frică de schimbări și ele vor avea loc lejer, fără drame. Puteți scăpa de bagajele inutile anul acesta și să o luați către un nou început.

Fiți realiști și evitați iluziile!

Luna martie aduce o perioadă de calm și relaxare, timp în care se poate redresa o relație sau să începeți una nouă. Semnele de dezechilibru vin din autocritică. Atenție la luna Mai când poate apărea un personaj din trecut pentru care încă mai aveți sentimente.

Horoscopul chinezesc 2022 – Câinele: dragoste

Viața amoroasă anunță momente pasionale pe tot parcursul anului. Sunteți un pic instabili, ba romantici, ba lucizi, dar de cele mai multe ori vă păstrați capul. Manipulatorii și narcisiștii nu au nicio putere asupra voastră și nu vă pot strica sentimentele. Lucrurile vor funcționa bine atâta timp cât vă țineți departe de neînțelegeri. Evită discuțiile pe whatsappsau pe alte rețele. Plecați undeva la soare anul acesta.

Din fericire anul acesta este un an de creștere economică. Stagnarea sau dificultățile de anul trecut au fost o lecție pentru voi.

Citeste și:

Horoscopul chinezesc 2022: Șobolan

Horoscop chinezesc 2022: Boul

Horoscop chinezesc 2022: Tigru

Horoscop chinezesc 2022 – Iepure

Horoscop chinezesc 2022 – DRAGON

Horoscop chinezesc 2022 – ȘARPE

Horoscop chinezesc 2022 – CAL

Horoscop chinezesc 2022 – Capră

Horoscopul chinezesc 2022 – Maimuță

Horoscop chinezesc 2022 – Cocoș

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro