Horoscop chinezesc 2022 – Iepure

Horoscop chinezesc 2022 – Iepure: este al patrulea semn al zodiacului. Dacă te-ai născut în 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, semnul tău zodiacal chinezesc este Iepure.

Iepurele este semn Yin, mut și ascuns, neagresiv. De obicei, liniștit și plin de compasiune, Iepurele poate apăra plin de înverșunare pe cel pe care îl iubește. Are o personalitate grijulie și este de obicei binecuvântat cu o familie numeroasă și se implică în profesii care implică copii sau animale. Potrivit Horoscopului Chinezesc, Iepurele va fi foarte atrăgător în ochii sexului opus iar anul acesta va fi unul plin de pasiuni arzătoare și de scandaluri amoroase.

Pentru Iepure, anul Tigrului le va aduce obsesii și atracții memorabile, se vor găsi sufletele pereche și flăcările gemene. Vin vești bune iar ultimii ani de criză și corvoadă se estompează în trecutul îndepărtat. Anul 2022 va aduce recunoaștere pentru eforturile depuse și e posibil să existe un mare succes pentru un talent anume. Imaginația și intuiția vor fi punctele forte și vor influența totul: de la vise, la decizii și parteneriate. Anul acesta nu amestecați prieteniile cu banii și afacerile. Cei necăsătoriți dar aflați în relații vor primi ultimatumuri de la parteneri. Cu toate acestea la finele anului Iepurele nu va fi neapărat un îndrăgostit proaspăt căsătorit ci mai degrabă un finanțist prevăzător.

Horoscop chinezesc 2022 – Iepure. Momente importante

Încă din februarie Iepurele trebuie să fie atent la ce cuvinte scoate pe gură, și să adopte o atutudine caldă și prevăzătoare. Unii pot interpreta greșit comportamentul Iepurelui. Schimbări în zona romantică a vieții, dar și mici cutremure în carieră. De aceea din luna martie concentrați-vă strict pe carieră, o să vă ajute în viitor. Veți fi romantici și idealiști primăvara aceasta, și veți scăpa din situații dificile. Vă destabilizează invidiile celor din jur. Se anunță o mică escapadă/vacanță în luna aprilie, dar tot atunci se preconizează un conflict. Veți întâmpina probleme de sănătate și nu trebuie amânată vizita la medic. În luna Mai e posibil să vă îndrăgostiți la prima vedere. Vor apărea multe șanse pentru a vă schimba viața.

Veți apreciat pentru claritatea minții voastre. Abilitatea Iepurelui de a intui perfect și de a empatiza cu cei din jur va da roade. S-ar putea să munciți mai mult anul acesta dar cu folos. Se văd bani mai mulți, salariu mărit, puteți deveni șefi. Atâta timp cât vă comportați firesc și sunteți corecți cu cei din jur veți primi recompensa atât în viața personală cât și în cea profesională.

Există mari șanse să vă transformați visele în realitate, mai ales în august-septembrie. Dacă ceva a fost pierdut sau inaccesibil, îl puteți găsi sau recupera acum. Mare atenție la capcana auto-amăgirii.

Horoscop chinezesc 2022 – Iepure. Dragoste

Evitați flirtul oricând și cu oricine. Este cel mai bun sfat pentru a evita catastrofele. Cei care își doresc să se căsătorească anul acesta mai au de așteptat, nu anul 2022 este anul ideal pentru clopotele de nuntă. Pot crea relații frumoase și de lungă durată cu cei născuți sub semnul Porcului, Șobolan sau Tigru. Evitați legături cu Șarpele, Maimuță și Dragon. Chiar dacă unii Iepuri s-au chinuit să impresioneze pe cineva special, s-ar putea să nu aibă șansa de a-l atrage în mreje, cel puțin nu în prima jumătate a anului. O călătorie de vis se preconizează în ultima parte a anului. Dacă îl veți dezamăgi pe cel drag, veți cheltui bani și timp pentru a recupera dragostea.

Numerele norocoase anul acesta sunt 2, 4 și 8. Piatra prețioasă este perla.

Citește și:

Horoscop chinezesc 2022: Tigru

Horoscop chinezesc 2022: Boul

Horoscopul chinezesc 2022: Șobolan

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop