Horoscop chinezesc 2022: Boul

Horoscop chinezesc 2022: Boul – este al doilea semn al zodiacului. Dacă te-ai născut în 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009 sau 2021 faci parte din Zodia Boului.

Perseverent și hotărât, Boul cu siguranță nu se teme de munca grea și de cele mai multe ori abordează orice sarcină meticulos, cu răbdare și atenție la detalii. Chiar dacă sunt lideri excelenți, Boii sunt predispuși să trăiască singuratici.

Planurile de nuntă, dragostea, romantismul plutesc în aer anul acesta. Dacă simți că ți-ai găsit sufletul pereche, atunci anul 2022 este un an minunat pentru căsătorie. Alegerile ideale sunt: un Șobolan inteligent, un Șarpe seducător sau un Cocoș mândru. Cei căsătoriți sunt și ei entuziasmați de atmosfera plină de dragoste a anului: pot adăuga noi membri în familie (animale de companie?).

Anul 2022 va fi un an deosebit pentru cei născuți sub semnul Boului. Energia Yin se va armoniza și se va echilibra excelent cu energia Yang a Tigrului.

Chestiunile legate de siguranța ta și a familiei sunt principala preocupare a anului 2022. Există posibilitatea să vreți să vă modificați casa, mai ales că Anul Tigrului vă aduce noroc financiar. Mare atenție pe ce și cât veți cheltui! Veți participa la câteva întâlniri importante și vi se vor oferi noi oportunități, dar asta mai mult vă obosește, nu vă plac adunările și întâlnirile. Vă stresează la maximum. Anul acesta va fi mult zgomot în anurajul vostru. Cineva din jur are o influență pozitivă asupra voastră, vă îndeamnă să fiți creativi, să faceți lucruri prin casă, în grădină, etc

Horoscop chinezesc 2022: Boul – momente importante

Începeți luna februarie cu o frustrare cauzată de anumite obstacole. Nu vă înfuriați că veți avea mai mult de pierdut. Cei care se știu încăpățânați trebuie să fie adaptabili și să-și canalizeze energia într-un sector pozitiv. Bine ar fi să înceapă să facă exerciții fizice! Plimbările lungi și relaxante sunt indicate, la fel și proiectele care au la bază o componentă de suflet. În luna martie fiți precaut la mișcările pe care le face persoana iubită, apar indicii despre o posibilă legătură clandestină, sau chiar voi vă puteți îndrăgosti pe ascuns. Din aprilie sunteți axați pe carieră iar rezultatul se va vedea la finalul anului. În cazul în care aveți ceva nemulțumiri, adresați-le cu tact.

Până în luna mai, dragostea și chestiunile financiare vor fi bine aspectate. Dar în luna MAI totul va exploda: soarta vă zâmbește până pe 2 iunie.

Atenție mare cei născuți în 1961: e posibil să aveți probleme de sănătate. Faceți analize serioase, mai ales în zona stomacului, sistemului digestiv.

Cei care caută să umple un gol în viața lor ar trebui să știe că răspunsurile pe care le caută se află într-o carte.

Horoscop chinezesc 2022: Boul – Dragoste

Anul 2022 este un an al regenerării. Anul Tigrului de Apă este de bun augur pentru îndeplinirea viselor de dragoste, iar cei din semnul Boului vor fi optimiști și vor avea multă credință. Vor fi fericiți cei aflați deja într-un cuplu. Dacă sunteți singuri, inima voastră va fi furată de cineva care locuiește departe. O să fiți cuceriți de o persoană care are o viziune proprie asupta lumii și a vieții, iar asta o să vă placă. Problemele care v-au urmărit în trecut o să dispară anul acesta

.Horoscop chinezesc 2022: Boul – Bani și carieră

Anul 2022 va fi un an de creștere economică pentru nativul Bou. Stagnarea sau dificultățile pe care le-ați întâmpinat în anii trecuți v-au arătat calea pe care trebuie s-o urmați acum. Unii dintre voi s-ar putea să caute fericirea în străinătate, ceea ce va fi o alegere minunată. Vă puteți schimba orientarea profesională, veți face tot ceea ce vă stă în puteri să obțineți un statut profesional mai bun și venituri mai mari. Față de anii precedenți statutul financiar se va îmbunătăți.

Numerele norocoase pentru cei născuți în semnul Boului sunt: 3 și 8.

Luna cea mai norocoasă a anului: August pentru căsătorie sau construcția unei case.

Piatra norocoasă: Turmalina – vă ajută să ve recuperați energia psihică și fizică.

Citește și:

Horoscopul chinezesc 2022: Șobolan

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop