Horoscop chinezesc 2022: Tigru

Horoscop chinezesc 2022 Tigru: dacă te-ai născut în anii 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022 ești semnul Tigrului în zodiacul chinezesc.

Nu există nicio îndoială că fiecare nativ născut sub semnul Tigrului își va aminti anul acesta, 2022, deoarece rutina lor va fi complet dată peste cap. Primăvara aceasta le va aduce o șansă imensă de a câștiga bani, iar acest lucru are legătură cu jobul. Din nefericire această comoară care va pica din cer le va schimba Tigrilor perspectiva asupra vieții și vor împinge celelalte sectoare de viață pe margine.

Pentru că anumite persoane din anturajul Tigrilor vor sfida prioritățile acestora, există mari șanse ca Tigri să-și schimbe cercul social, prietenii sau statutul. Din această cauză mulți se vor gândi foarte bine la ceea ce e important cu adevărat pentru ei. Nu vor mai alege calea de mijloc ca până acum. În iubire, cel puțin, vor avea parte de episoade de-a dreptul furtunoase. Atenție: cei care sunt singuri anul acesta și vor întâlni pe cineva pe care nu-l vor păstra aproape, vor regreta mai târziu.

Horoscop chinezesc 2022, Tigru – momente importante

Tot anul Tigri vor căuta intensitate și începând cu luna februarie, pe fondul unei nostalgii, se reaprinde o flacără mai veche. Gândurile de la muncă vor cădea pe locul 2 și pe primul lor va exista dragostea și pasiunea. Se pot implica într-o poveste de dragoste. Nu trebuie să se ambaleze prea repede, vor avea timp și oportunități tot anul… Cel mai bine ar fi să-și facă planuri pentru viitor. În aprilie va avea loc o confruntare/ceartă ceea ce va duce la o ruptură. Mai va fi o lună bună pentru investiții și speculații financiare.

Horoscop chinezesc 2022, Tigru – Bani și carieră

Anul 2022 va fi caracterizat de o forță nebănuită care vă ajută să vă stabilizați financiar. Vor apărea noi oportunități de angajare și Tigri trebuie să învețe să aibă încredere în forțele lor. Anul 2022 poate fi împărțit în două: prima jumătate este recomandat să fiți prevăzători, să puneți bani deoparte, pentru că în cealaltă jumătate pot apărea niște provocări. În martie toți Tigrii au șansa de a câștiga bani ușor. Pot primi bani de la niște rude.

Vor fi foarte hotărâți să schimbe ceea ce nu le convine. De aceea, toamna vor avea curajul de a cere un împrumut sau a face o investiție.

Horoscop chinezesc 2022, Tigru – Dragoste

Vor încerca să schimbe multe lucruri în abordarea relațiilor intime, se vor implica mai mult, cu mai multă convingere. Cei care au o relație de lungă durată pot experimenta o lovitură cruntă, dar nu se întrevăd despărțiri spectaculoase. Cei singuri vor întâlni pe cineva care va deveni o persoană foarte importantă pentru Tigri. Absolut toate exagerările de orice fel se vor plăti anul acesta cu mult stres.

Fiind al treilea semn al zodiacului Semnul Tigru este caracterizat de elementul Lemn, Yang, care le conferă Tigrilor trăsături pozitive precum magnetismul, curiozitatea și bunăvoința, autoritatea și norocul.

Anul acesta cele trei cifre: 3, 7, 9 vor fi de bun augur pentru Tigri.

Citește și:

Horoscopul chinezesc 2022: Șobolan

Horoscop chinezesc 2022: Boul

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop