Horoscop chinezesc 2022 – ȘARPE

Horoscop chinezesc 2022 – ȘARPE: Șarpele este al șaselea semn al zodiacului. Dacă te-ai născut în 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001 sau 2013, atunci aparții semnului zodiacal chinezesc al șarpelui.

Anul 2022 nu este un an tocmai fericit pentru Șarpe. Norocul se poate modifica de mai multe ori. Vor exista energii negative care vor aduce bârfe și scandaluri. Aceste scandaluri sunt pe sectorul carierei și le va afecta onoarea și reputația. Se vor prăbuși proiecte așa că nu este anul ideal pentru decizii radicale și bruște. Șarpele nu trebuie să se lase ademenit de mirajul unor câștiguri financiare pentru că vor pierde enorm. În jurul lor vor fi falși pretendenți.

Anul acesta Șarpele va munci din greu, iar cei care nu au un loc de muncă vor căuta din greu ceva care să le convină. Acest lucru le va afecta viața privată.

Cel mai bun aspect pentru 2022 este că anul acesta Șerpii le arată tuturor cine sunt ei cu adevărat. Și odată cu conștientizarea puterii imense pe care o dețin, Șerpii se vor duce către viitor mult mai puternici și mai încrezători în forțele lor. Nu este un an foarte prosper pentru Șarpe dar se vor cunoaște mai bine pe ei înșiși. Vor exista o mulțime de provocări, care vor aduce despărțiri, resentimente, nemulțumiri, dificultăți. Dacă sunteți Șarpe, horoscopul chinezesc vă sfătuiește să așteptați, și să nu luați o decizie tranșantă, să adoptați o atitudine flexibilă. Tot anul va fi generat de o atitudine pesimistă, veți avea gânduri tumultuoase, ar fi bine să rămâneți neutru pe tot parcursul anului.

Horoscop chinezesc 2022 – ȘARPE: momente importante

Șarpele începe anul chinezesc cu gândul la viața sa, la sinele său și la adevărata natură a sinelui. Pe fondul acestei reflecții, pot crește personal foarte mult. Gestionați-vă sănătatea și gândiți-vă bine la ceea ce vă doriți cu adevărat. Veți avea o intuiție extraordinară în lunile care urmează, deși în primăvară este posibil să vă confruntați cu o problemă sentimentală, o dezamăgire. Începând cu luna aprilie, prindeți viață și curaj, noroc excepțional în finanțe după 5 aprilie. Începând cu luna mai vin rezultatele unor eforturi din trecut, rezolvi o enigmă din viața ta la care, ani în șir nu ai avut răspuns, și realizezi cât de mult îi pasă cuiva de tine.

Horoscop chinezesc 2022 – ȘARPE: bani și carieră

Ambiția v-a adus fix acolo unde trebuia să fiți. Ați muncit mult în anii care au trecut și nu e o surpriză că încep să se vadă roadele, dar concret, se vor vedea începând cu această toamnă, din august-septembrie. Vreți să lucrați singuri, sunteți individualiști, iar abilitățile artistice vă ajută să scăpați din situații nepotrivite la job. Sunteți un șef sau un lider excelent, munciți mult și lumea vă admiră pentru asta. Aveți marele avantaj că le cunoașteți valoarea tuturor oamenilor din jurul vostru. Pericolul mare de anul acesta sunt modalitățile învechite la care veți apela ca să rezolvați problemele. Învățați să lucrați cu tehnica modernă pentru că veți avea foarte mult de câștigat. Martie și aprilie sunt lunile de mare succes în carieră, fapt ce va atrage multe invidii și gelozii. Folosiți-vă de toate cunoștințele pe care le aveți ca să vă atingeți scopurile. Nu riscați foarte mult, pentru că e posibil să pierdeți.

Horoscop chinezesc 2022 – ȘARPE: dragoste

Există riscul să te trezești implicat în mijlocul unei dispute, dar cumva totul se termină în favoarea ta. Puteți întâlni pe cineva care va deveni o mare iubire, dar doar după ce o să puneți punct unei relații deja existente. Vă doriți un partener loial, în primul rând. Ar trebui să le spuneți doritorilor că nu vă plac aventurile… ci sunteți partener de cursă lungă. Senzualitatea și capacitatea de a ține un secret sunt foarte importante pentru Șarpe. În lunile Aprilie și Mai vor exista niște îmbrățișări secrete… e posibil să apară o persoană la fel de influentă ca și tine. Șerpii sunt unii dintre cei mai buni amanți ai zodiacului, așa că partenerul lor trebuia să țină pasul cu ei. Nu neglijați exercițiile fizice anul acesta și nu mai țineți diete fără îndrumare medicală.

Numerele norocoase sunt 3, 5 și 7, anul acesta purtați verde deschis, pentru că veți ieși din mulțime. Puneți o orhidee nouă în casă și un talisman cu Tigru Feng Shui pentru prosperitate și noroc.

Citeste și:

Horoscopul chinezesc 2022: Șobolan

Horoscop chinezesc 2022: Boul

Horoscop chinezesc 2022: Tigru

Horoscop chinezesc 2022 – Iepure

Horoscop chinezesc 2022 – DRAGON

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop