Horoscop chinezesc 2022 – DRAGON

Horoscop chinezesc 2022 – Dragon: este singurul semn astrologic care nu este un animal real, cu toate acestea el este foarte prezent în cultura chineză încât pare la fel de real ca și celelalte semne. Dacă te-ai născut în 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012 înseamnă că ești Dragon în zodiacul chinezesc.

Dacă anul acesta pierzi timpul aiurea, vei pierde oportunități grozave. De la sfârșitul lunii februarie Dragonul are posibilitatea să câștige mai mulți bani, dar asta înseamnă modificări în programul de lucru și în viață. Pentru că aveți foarte multă intuiție, îi veți sprijni și pe alții în demersurile lor. Vor exista multe oportunități în dragoste, dar schimbarea majoră pentru Dragoni va fi în carieră nu în sectorul iubirii. Sunt mari șanse să-și schimbe locul de muncă.

Horoscop chinezesc 2022 – DRAGON: momente importante

Se anunță un an în care pot apărea prieteni noi, dar și oportunități în carieră. Anul chinezesc începe cu mici călătorii legate de afaceri, în martie nivelul de energie este foarte scăzut, Dragonii vor fi epuizați, iar propunerile, declarațiile și vorbele de iubire pe care le primesc, vor fi superficiale. Conduceți cu prudență. În primăvara aceasta nu dați bani cu împrumut, fiți cumpătat cu cheltuielile. Luna Mai vă poate aduce un fior de dragoste nouă, se reglează sectorul banilor, iar starea generală va fi bună și optimistă.

Pentru unii Dragoni anul 2022 va fi un an al redresării, se vor vedea rezultatele eforturilor din ultimii ani, și categoric apar oameni noi în viața lor. Vor crește mult, astfel că unii se vor gândi să-și înceapă propia afacere, mai ales începând cu luna septembrie.

Horoscop chinezesc 2022 – DRAGON: dragoste

În general, pe tot parcursul anului 2022 Dragonii vor fi independenți și concentrați pe dezvoltarea personală. Vor face o examinare realistă a vieții lor, atât a prietenilor, a amicilor, a vieții intime, își vor reevalua prioritățile și vor da un nou impuls dezvoltării personale. Este anul în care Dragonii fac un bilanț al vieții personale și își vor pune întrebări specifice, legate de fericire, de așteptările viitorului, de dorințele și nevoile lor. Vor să se cunoască mai bine pe ei înșiși. Din păcate pentru Dragoni nu există cale de mijloc, ori e alb, ori e negru, iar viața ori e o bucurie, ori o tragedie… Sunteți atrași de lumea teatrului, a spectacolului…

Problemele de sănătate ale anului vor fi legate de rinichi și de stres.

Numerele norcoase sunt 4, 6 și 9. Lunile mai puțin norocoase sunt martie și iulie.

Citeste și:

Horoscopul chinezesc 2022: Șobolan

Horoscop chinezesc 2022: Boul

Horoscop chinezesc 2022: Tigru

Horoscop chinezesc 2022 – Iepure

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop