Horoscop chinezesc 2022 – Capră

Horoscop chinezesc 2022 – Capră: dacă te-ai născut în 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2002 sau 2015, înseamnă că semnul tău în zodiacul chinezesc este Capră.

Capra este cunoscută a fi cea mai misterioasă dintre toate cele douăsprezece semne ale zodiacului chinezesc. Oamenii găsesc dificilă personalitatea Caprei, dar în 2022 nu trebuie să te intereseze acest aspect atât de mult. Cine te place, te place!! Carisma ta va fi foarte puternică și în plus, vei face foarte puține greșeli, iar în 2022 vei avea mult succes.

Cu toate acestea anul acesta nu vei ști să te faci înțeles de către cei din jur, va fi destul de chinuitor să nu ai în jurul tău oameni de nivelul tău. Dacă nu ai un prieten apropiat sau un confident nu vei găsi pe cineva cu care să te înțelegi așa cum îți dorești tu, la nivel emoțional. Din fericire, banii, jobul și orgoliul tău îți ocupă tot timpul în 2022, așa că nu vei sta prea mult să te gândești la lucrurile acestea. Relațiile de dragoste mai vechi vor înflori, vor deveni și mai profunde, din păcate cei singuri vor stabili relații superficiale.

Horoscop chinezesc 2022 – Capră: momente importante

Începeți anul cu o intuiție fantastică, aproape de premoniție. Anul trecut ați făcut ceva nemaipomenit iar anul acesta încă vă mai resimțiți. În luna martie luați o pauză prelungită pentru relaxare. Veți primi multe complimente pentru că radiați, drept consecință, unele Capre vor deveni capricioase și mofturoase, greu de suportat de către cei din jur. Gândiți-vă serios ca primăvara aceasta să începeți o cură de detox sau de slăbire.

În dragoste, Caprele vor deveni foarte lucide și vor vedea totul foarte clar, vor pune întrebări pertinente pentru a afla un adevăr. Dacă ești Capră, gândește-te bine dacă partenerul te face fericit, dacă este ceea ce-ți dorești, și dacă nevoile îți sunt satisfăcute. Cei necăsătoriți sunt încă în cumpănă. Cei singuri vor avea un chef nebun de flirturi. În septembrie poate să apară o persoană extraordinară, pasională, așa că fiți pe fază.

Cu sănătatea ai mare grijă de colonul tău și mergi să-ți faci toate analizele. Va trebui să fii mai atent la ce și cât mănânci. Nu exagerați!

Anul 2022 va fi un an axat pe afaceri și bani. Va fi foarte ușor să aduni oameni în jurul tău și să-ți iasă proiectele. Cei care lucrează la patroni/corporații etc se vor gândi serios să înceapă ceva pe cont propriu.

Cele mai norocoase luni ale anului vor fi martie și noiembrie, iar lunile nefavorabile vor fi iunie și decembrie.

Numerele norocoase vor fi 1 și 7.

Citeste și:

Horoscopul chinezesc 2022: Șobolan

Horoscop chinezesc 2022: Boul

Horoscop chinezesc 2022: Tigru

Horoscop chinezesc 2022 – Iepure

Horoscop chinezesc 2022 – DRAGON

Horoscop chinezesc 2022 – ȘARPE

Horoscop chinezesc 2022 – CAL

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop