Horoscop Urania, 21 – 25 februarie, răscoliri interioare, suișuri și coborâșuri

Horoscop Urania, conjuncție Marte – Venus. O săptâmână cu suișuri și coborâșuri, cu patimi, pasiuni și conflicte interioare. Unii nativi vor fi răscoliți de viața intimă.

Horoscop Urania, 21 – 25 februarie

BERBEC

Între 21 februarie, după ora 11:19, și după-amiaza zilei de 23 februarie se păstrează starea de alertă a nativilor cu privire la bani, cheltuieli ori la inițiativele și demersurile pentru recuperarea unui bun material, în vederea obținerii unui avantaj sau a unei datorii (restanțe).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 19 – 25 februarie

TAUR

Între 21 februarie, după ora 11:19, și după-amiaza zilei de 23 februarie, stări de spirit răscolite de secvențele de viață partenerială care nu-i mulțumesc pe nativi. Unele persoane apropiate sau cu care colaborează în mod curent pot da dovadă de „micimi sufletești' (egoism, individualism, tendința de a manipula, lipsă de sinceritate etc.).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 19 – 25 februarie

GEMENI

Între 21 februarie, după ora 11:19, și după-amiaza zilei de 23 februarie, răstimp oarecum apăsător pentru toate funcțiile organice și pentru psihic. Posibile discrete tulburări endocrine care vor afecta starea de echilibru psiho-fiziologic. Zvonuri privitoare la viitorul locului de muncă ce ar urma să treacă prin transformări radicale puțin mulțumitoare pentru angajați.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 19 – 25 februarie

RAC

Racii pot fi copleșiți de stări de spirit dificil de gestionat (refuzul unei situații în derulare, spaimă de viitor, nesiguranță, bănuieli, presimțiri ciudate) sau de reacțiile celor implicați în acest tumult sufletesc.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 19 – 25 februarie

LEU

Enervări din cauza disputelor cu colaboratorii apropiați care vor deveni brusc mai puțin înțelegători, mai puțin cooperanți și vor face la tot pasul notă aparte față de curentul general de opinie sau de abordare a unei teme.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 19 – 25 februarie

FECIOARA

Stare interioară mai mult sau mai puțin motivată de o ipostază de viață reală; mai degrabă se poate vorbi de amărăciune, de stres, de plictiseală, de dezgust față de subiectele de discuție care nu le fac plăcere, nu le oferă vreun câștig și nu le aduc nici o lămurire. Nativii vor dori să se detașeze de impresia unor întâlniri, ședințe, dialoguri care îi vor pune în pretenții mondene ce-i deranjează prin compromis și artificialitate.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 19 – 25 februarie

BALANȚA

Stres financiar, indiferent că este vorba de sume mari sau mici sau că este vorba doar de premisele care se conturează în viitorul apropiat ca urmare a evoluției unei situații generale, a unei măsuri legislative, a unor împrejurări de viață personală și care vor pune în discuție capacitatea personală de a câștiga banii.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 19 – 25 februarie

SCORPION

Între 21 februarie, după ora 11:19, și după-amiaza zilei de 23 februarie, Luna va traversa zodia Scorpionului și le va da celor care s-au născut în acest semn motive de neliniște, mai mult sau mai puțin motivate, în plan personal sau partenerial. Uneori, în acest amalgam complicat pot interveni, în cazul celor maturi, și problemele de familie, care vor complica lucrurile pentru că vor introduce noi condiționări și limitări.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 19 – 25 februarie

SĂGETĂTOR

Nativii pot trece destul de repede dintr-o stare normală la una afectată de neliniște, de la echilibru la agitație pe fondul răscolirii unor amintiri sau probleme nerezolvate a căror simplă evocare le poate da nativilor moralul peste cap. La această destabilizare mai pot contribui comentariile alarmiste, informațiile destabilizante cu privire la viitorul locului lor de muncă și care însă pot fi și invenții sau provocări.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 19 – 25 februarie

CAPRICORN

Între 21 februarie, după ora 11:19, și după-amiaza zilei de 23 februarie, dezamăgire, nemulțumire nerostită, dar cumulată cu alte ipostaze asemănătoare în evoluția acelei relații de prietenie. Unii dintre nativi, plictisiți de acest tipar relațional, ar putea lua în calcul și punerea la punct a celor care încalcă regulile de comportament, de exprimare, de atitudine și de acțiune.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal peVntru Capricorn. Previziuni pentru perioada 19 – 25 februarie

VĂRSĂTOR

Între 21 februarie, după ora 11:19, și după-amiaza zilei de 23 februarie, cei care au funcții sau desfășoară meserii care impun asumarea de riscuri ori au ranguri și demnități ce îi obligă să ia decizii care nu vor fi acceptate de toată lumea și care vor naște conflicte de interese vor avea de traversat o perioadă delicată. Sigurul lor atu va fi uriașa capacitate de a intui, de a găsi variante salvatoare, de a inova, de a schimba evoluția lucrurilor într-o direcție favorabilă.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 19 – 25 februarie

PEȘTI

Între 23 februarie, după ora 15:29, și după-amiaza zilei de 25 februarie, posibile activități cu ecou în rândul unei asistențe de specialitate sau în opinia publică. Preocupare pentru corectitudine, echitate și firesc în luările de cuvânt, în abordările mediatizate sau în intervențiile oficiale.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 19 – 25 februarie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop