Horoscopul chinezesc 2022 – Maimuță

Horoscopul chinezesc 2022 – Maimuță: dacă te-ai născut în 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2002, 2016 înseamnă că ești semnul Maimuță în horoscopul chinezesc.

Din păcate, pentru Maimuțe, anul 2022 nu va fi unul foarte grozav, deci nu vă așteptați la lucruri extraordinare. Nu va fi un an ușor și va trebui să luptați și să munciți pentru tot ce primiți. Din fericire, veți ieși din asta mult mai puternic și mai curajos. Conform horoscopului chinezesc, anul acesta Maimuțele se vor confrunta deseori cu probleme, aproape zilnic, situație care le va obosi peste măsură.

Mereu vor apărea situații dificile și crize de rezolvat: când ziceți că ați scăpat de una, vine alta. E posibil să lucrați chiar și ore suplimentare. Sună puțin înfricoșător, nu-i așa? Amintiți-vă că doar cu perseverență puteți depăși toate problemele. Organizați-vă bine timpul și stabiliți-vă prioritățile. Păstrați-vă optimismul, nu clacați și așteptați să apară și lucrurile bune în viața voastră. La sfârșitul anului 2022 cu siguranță vei fi un alt om.

Horoscopul chinezesc 2022 – Maimuță: momente importante

Mare atenție la accidente, fiți prudent și atent. O persoană mai în vârstă vă aduce vești bune la începutul anului chinezesc și vă ajută într-o situație grea. Este posibil ca această persoană să vină în viața ta ca să se regleze niște datorii karmice. Petreceți mai mult timp cu acest om. Luna martie este bună pentru schimbări: de loc, de job, călătorii, o nouă afacere. Mâncați multe fructe și legume. Lunile care urmează veți fi salvat de simțul umorului în multe situații dificile, deși luna aprilie vine cu momente foarte plăcute. Se văd câteva călătorii de plăcere, nu legate de job. Nu împrumutați bani în luna Mai deoarece puteți pierde cu ușurință și bani și prieteni.

Plătiți-vă datoriile pentru a evita anumite probleme și aveți grijă ce mâncați pentru a preveni tulburările digestive. Atenție la gânduri și vise, puteți primi anumite mesaje de dincolo, pot fi vise premonitorii.

Horoscopul chinezesc 2022 – Maimuță: dragostea

Dorința de independență și de eliberare vor fi crezul tău în 2022. Analizează bine care este situația ta actuală și decide ce vrei și ce nu vrei. Nu vei mai lăsa dorințele tale să fie în urma celorlalți, și te vei pune pe tine pe primul loc. Chiar dacă asta înseamnă o despărțire. Dacă nu vă simțiți apreciat în cuplu, veți pleca pe drumul vostru, fără regrete. Dacă ești singur, acum știi ce fel de om și ce tip de personalitate cauți, ca să eviți eventualele dezamăgiri.

Horoscopul chinezesc 2022 – Maimuță: sănătate

Maimuța are o poftă de viață inepuizabilă. Totuși, atunci când rămâne fără energie se prăbușește. Uneori căzătura este atât de puternică încât îi ia timp să se refacă. Anul acesta sunt șanse mari să rămâneți fără energie. Când simțiți că nu mai puteți, opriți-vă! Drept urmare, lecția cea mai importantă de anul acesta este să învățați să vă odihniți.

Horoscopul chinezesc 2022 – Maimuță: bani și carieră

Dragă Maimuță, horoscopul chinezesc vă prevestește un an destul de calm din punct de vedere financiar. Nu vă faceți griji prea mari, dar nu trebuie să vă așteptați la venituri colosale, neașteptate. Anul acesta veți fi echilibrat cu cumpărăturile. Venitul este constant, dar gestionați bine cheltuielile. Atenție la datoriile neachitate de anul trecut.

Numerele norocoase anul acesta sunt 5, 7 și 8. Lunile de bun augur sunt iulie, august și octombrie.

Citeste și:

Horoscopul chinezesc 2022: Șobolan

Horoscop chinezesc 2022: Boul

Horoscop chinezesc 2022: Tigru

Horoscop chinezesc 2022 – Iepure

Horoscop chinezesc 2022 – DRAGON

Horoscop chinezesc 2022 – ȘARPE

Horoscop chinezesc 2022 – CAL

Horoscop chinezesc 2022 – Capră

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop