Fă-l să se îndrăgostească de tine de la prima întâlnire. Care sunt detaliile de care ar fi bine să ții cont

Fă-l să se îndrăgostească de tine de la prima întâlnire. Care sunt detaliile de care ar fi bine să ții cont

Atunci când vor să cucerească un bărbat, cele mai multe dintre femei încearcă să fie perfecte. În acest caz, cel mai probabil vor alege să se încalțe cu o pereche de pantofi cu tocuri de zece centimetri, se vor machia și coafa impecabil și vor povesti cum se descurcă singure încă din timpul facultății. Cu toate astea, dincolo de aceste rețete câștigătoare, trebuie să ții cont și de câteva detalii pe care adesea le neglijezi. Chiar dacă sunt subestimați la acest capitol, bărbații au un simț extraordinar de observație și sunt adevărați detectori ai unor greșeli. Ca să nu dai greș, mai ales dacă cel care te curtează ți-a picat cu tronc, poți ține cont de câteva recomandări.

Mai puțin machiaj, mai multă naturalețe

Deși ai putea crede că bărbații preferă un machiaj strident, smokey eyes și gene false, te înșeli, cei mai mulți preferă naturalețea. În orice caz, dacă optezi pentru un make-up mai puternic, nu folosi și un ruj prea puternic. Dimpotrivă, dacă alegi să te dai doar cu mascara și să îți conturezi sprâncenele, atunci rujul poate fi unul roșu, căci va exista un echilibru. Potrivit unui studiu realizat acum opt ani în Anglia, ospătărițele care se dau cu ruj primesc bacșiș mai mare de la bărbați. Un alt studiu, făcut tot de englezi, dar mai recent, a demonstrat că bărbații se uită mai mult timp la femeile care se dau cu ruj roșu. Așadar, poți să adopți fără probleme acest look.

Hainele

Alege o ținută în ton cu momentul zilei, cu locul în care ați stabilit să mergeți. De asemenea, nu te rezuma doar ca rochia să îți stea bine sau haina să nu aibă nicio scamă. Alege o lenjerie intimă damă de calitate și nu din considerentul că ați putea ajunge foarte repede într-un moment de pasiune, ci pentru că într-un sutien de o calitate îndoielnică, poate cu o măsură mai mare sau mai mică, sânii tăi nu vor arăta deloc bine. Nu neglija nici încălțămintea, dacă e din piele, alege să o cureți și să o împrospătezi, dar să o și asortezi. 

Un păr îngrijit

Rădăcini crescute, păr gras, fire despicate, o culoare ștearsă sau un blond-pui? Dacă e așa, atunci mai bine amâni întâlnirea cu cel care te-a invitat în oraș și încerci să dregi situația într-un timp record la un salon sau chiar la tine acasă, dacă nu dispui de bani suficienți. Poți opta să îți faci un tratament de hidratare cu miere, gălbenuș de ou, ulei de măsline și ricin pe care să îl aplici mai ales la vârfuri. Dacă nu ai bani sau timp să cumperi o vopsea profesională, alege una din comerț, dar care ți-a fost recomandată de cel puțin o prietenă. Nu te apuca de una singură să faci o schimbare radicală de look, cum ar fi să treci de la brunet la blond sau invers. Vopsirea părului presupune mai multe etape și combinarea culorilor, corectarea unor pigmenți predominanți nu e atât de simplă pe cât pare. Poți, în schimb, să te vopsești cu o culoare apropiată de nuanța ta naturală. 

Înainte de toate, dacă cel din fața ta e un pretențios, nu te lăsa nici tu mai prejos. Fii sinceră și spune-i deschis ce ți-ai dori de la o relație, ce te deranjează și ce pretenții ai. În acest fel, dacă nu vă potriviți, niciunul dintre voi nu își va pierde timpul fără rost. Important e să ai încredere în tine, să fii sigură pe capacitățile tale și pe atuurile fizice și să nu joci un rol. Nu are rost să pari desprinsă din povești sau să fii întocmai cum pozezi pe Instagram și te prezinți pe Facebook. 

Sursă: unsplash.com

(P) Material publicitar realizat în colaborare cu Answear

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Dragoste & Sex