Exercițiile care te ajută să ai un bust perfect. Instructorul de fitness Bogdan Brândușa îți explică cum trebuie să procedezi pentru a-ți ridica și tonifia sânii


Chiar dacă merg la sală pentru a ajunge la o greutate ideală și pentru a avea o talie de viespe, femeile sunt preocupate și de modul în care sportul le poate ajuta să obțină un bust perfect. Astfel, doamnele și domnișoarele sunt tot mai interesate de acele exerciții care pot ridica și tonifia sânii.

Exercițiile care te ajută să ai un bust perfect

Bustul este un semn al feminității, iar femeile știu bine acest lucru, motiv pentru care își îndreaptă atenția către acele exerciții care pot îmbunătăți aspectul fizic. Invitat în emisiunea “Lifestyle sănătos”, difuzată în fiecare luni, începând cu ora 16, pe pagina de facebook, pe youtube și pe site-ul revistei Avantaje, instructorul de fitness Bogdan Brândușa a explicat că există o serie de exerciții care pot ridica și tonifia sânii, dar care le pot ajuta pe femei să obțină și acele brațe sculptate la care au visat mereu.

“Există flotările, exercițiile pentru piept, ori cu gantere, ori cu bară. Sunt cam cele mai bune pentru piept. Lucrând umerii se dezvoltă și pieptul.”, este de părere instructorul de fitness Bogdan Brândușa.

Chiar dacă la prima vedere pot părea dificil de executat, Bogdan Brândușa recomandă adaptarea acestor exerciții în funcție de fiecare persoană în parte. Pe lângă faptul că lucrează mușchii din zona pieptului, contribuind la obținerea unui bust perfect, aceste exerciții sunt eficiente și pentru brațe, topind grăsimea depusă în această zonă.

Urmărește materialul video de mai sus pentru a vedea cum trebuie să procedezi pentru a avea brațe sculptate și un bust perfect.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Exercițiul care te ajută să ai un abdomen plat și îți îmbunătățește postura. Cum trebuie să procedezi pentru a-l executa corect?

De ce sunt importanți acizii grași Omega 3 și Omega 6 pentru buna funcționare a organismului?

Ce regim alimentar trebuie urmat după operația de micșorare a stomacului?

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Lifestyle sănătos