După Franţa, şi Germania interzice purtarea vălului islamic

val-islamic

val-islamic

Potrivit ultimelor ştiri se pare că şi Germania doreşte să interzică total purtarea vălului islamic în public. Valul mare de refugiaţi cu care se confruntă Germania a dus la o situaţie de criză. Poporul este speriat de agresivitatea unora dintre sirienii care au cerut azil în Germania.

Citeşte şi Femei care au curajul de a schimba lumea în care trăiesc

Interzicerea purtării vălului islamic în Germania

Conform mediafax.ro, Angela Merkel, care este actualul cancelar al Germaniei este de acord cu luarea acestei măsuri. Deşi ea a fost cea care a luat decizia de a primi grupuri mari de refugiaţi în Germania, tot ea a precizat la o conferinţă din localitatea Essen, unde s-au întrunit membrii Uniunii Creştin-Democrate că vălul islamic ar fi bine să fie interzis oriunde, dacă legea permite. Dna Merkel a mai spus că acest port tradiţional musulman nu este acceptat în Germania.

Decizia

  • Decizia probabil că vine şi în urma incidentelor teroriste ce au fost revendicate de simpatizanţii statului islamic soldate cu mai multe victime. De asemenea, anul trecut mai multe persoane de sex feminin au fost abuzate sexual de aceşti extremişti.
  • Despre situaţia refugiaţilor a afirmat că ar fi bine dacă ar putea fi evitată repetarea acestui fenomen care a luat amploare în toate ţările UE, a citat The Independent.

 

  • Anul acesta, în august, cel care o susţine în politica sa pe Dna Cancelar, actualul ministru german de interne, dl. Thomas de Maiziere a venit cu propunerea de a interzice parţial purtarea acestui văl controversat pe care îl poartă femeile musulmane.
  • Conform sursei mai sus menţionate, această lege urmează să fie pusă în aplicare în spaţiul public, transport, spitale, în instituţii ale statului, în instituţiile de învăţământ.

Citeşte şi Oare francezii nu o iubesc pe Fecioara Maria

Sursa foto: 123rf.com

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Spiritualitate