Dr. Iancu Morad: „Stimulăm producția de colagen și elastină, estompăm ridurile și oferim pielii fermitatea pierdută, elasticitatea, strălucirea”

Cunoscut în lumea chirurgilor plasticieni, Dr. Iancu Morad este un mare șlefuitor de frumos, veșnic căutător al armoniei chipului și un bun inovator de metode pentru păstrarea tinereții pielii la vârste când nimeni nu mai crede în minuni. Doctorul Morad crede în ele și le aplică cu succes zilnic făcând fericiți oamenii care apelează la tehnicile „Morad'.

Ce înseamnă M-Rejuvenation și în ce constă acest tratament nou și inovator de întinerire facială pe care l-ați dezvoltat?
Întotdeauna am fost de părere că este mult mai ușor, din toate punctele de vedere, să prevenim decât să tratăm. Atunci când vine vorba despre frumusețe și păstrarea ei în timp, e indicat să apelăm din timp la tratamente noninvazive sau minim invazive care să încetinească cumva trecerea timpului. Exact acest lucru l-am avut în minte atunci când am conceput tehnica M-Rejuvenation de la Luxury Aesthetics. Mi-am dorit un tratament complex care să întârzie cât mai mult apariția semnelor îmbătrânirii și să ajute totodată la rezolvarea celor deja existente. Procedura constă în injectarea, prin anumite tehnici și într-o ordine anume, a unui cocktail de substanțe personalizat. În funcție de tipologia și nevoile pacientului. De la cristale de calciu care stimulează producția de colagen până la peptide care ajută la construcția de fibre noi de elastină. Lucrăm astfel la fermitate, la elasticitate, la textura pielii.

Se adresează exclusiv femeilor sau pot apela și bărbații la o astfel de procedură?
În prezent, bărbații sunt din ce în ce mai preocupați de felul în care arată. Cu toții ne dorim să arătăm cât mai bine, deoarece știm că imaginea este extrem de importantă în societatea în care trăim. În plus, atunci când suntem mulțumiți de felul în care arătăm, avem mai multă încredere în noi și automat se îmbunătățește felul în care relaționăm cu cei din jur, lucrurile parcă merg mai bine pe toate planurile. Bărbații apelează la această procedură pentru că nu schimbă fizionomia, nu este un tratament care lasă semne, ci doar ne ajută să îmbunătățim textura pielii, să arătăm mai odihniți, mai tineri.

Care sunt principalele semne de îmbătrânire pe care M-Rejuvenation le „șterge' de pe chipul pacientului?
Pe măsură ce înaintăm în vârstă, grăsimea prezentă în mod natural sub piele și în jurul mușchilor începe să dispară. Astfel apar ridurile. De asemenea, producția de colagen și elastină, proteine care oferă pielii fermitatea, scade treptat. Masa musculară scade și ea, iar, din această cauză, apare aspectul de față căzută. Și acidul hialuronic, responsabil cu hidratarea pielii, se pierde odată cu trecerea anilor. Prin M-Rejuvenation, oferim pielii hidratare în profunzime. Stimulăm producția de colagen și elastină, estompăm ridurile și oferim pielii fermitatea pierdută, elasticitatea, strălucirea. Refacem practic calitatea pielii și potențăm trăsăturile naturale. Îmbunătățim aspectul zonei mandibulare, facem ca pomeții să fie din nou frumos structurați.

Pe ce perioadă se mențin rezultatele și de câte ori este recomandat ca tratamentul să fie repetat?
Rezultatele finale în cazul acestui tratament se instalează în 2-3 luni și sunt de lungă durată. Diferențele încep să se vadă însă în primele zile după efectuarea lui. Recomandarea generală este să efectuăm tratamentul M-Rejuvenation de două ori pe an.

Cui se adresează această nouă procedură? De la ce vârstă este ea recomandată?
La fel ca în orice altă procedură estetică realizată de un medic chirurg cu experiență, rezultatul pe care pacienții îl doresc este acela de a arăta mai întineriți, mai odihniți, să aibă un ten radiant și sănătos, iar apropiații lor să îi complimenteze fără să își dea seama că au apelat la un tratament estetic. Să îi întrebe pur și simplu ce fac ca să arate atât de bine, de tineri, de odihniți, dacă nu cumva tocmai s-au întors dintr-o vacanță prelungită care le-a priit de minune. Cred că orice persoană își dorește să mențină calitatea pielii în timp și de asta recomandăm acest tratament tuturor persoanelor după vârsta de 35, 45, 50 de ani.

Ce are M-Rejuvenation în plus față de alte tipuri de tratamente de întinerire facială?
În primul rând, este un tratament foarte complex care nu rezolvă doar o anumită problemă, ci oferă un aspect întinerit întregului chip. Este practic o combinație de tratamente, personalizată în funcție de necesitățile pacientului. Durează în jur de 25-30 de minute și se realizează fără anestezie pentru că nu este deloc dureros. Fiind vorba doar de mici înțepături, nu apar vânătăi și timpul de recuperare nu există. Pacientul poate reveni imediat la treburile sale zilnice, fără ca cineva să vadă că a trecut înainte pe la medicul estetician. Doar minunându-se de cât de bine arată!

Silvia Fierăscu, profesorul implicat și mentorul dedicat studenților din Timișoara

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Interviurile Avantaje