Cove și Diana Bart, cuplul câștigător de la Prima TV

Cove și Diana Bart sunt amfitrionii unui quiz-show inedit, Primii câştigă ce poate fi urmărit patru zile pe săptămână, de luni până joi la Prima TV la 19.15. Primii câştigă este un concurs de cultură generală unic în România.

Pentru a-şi adjudeca premiul cel mare, telespectatorii trebuie să descarce gratuit aplicaţia Primii câştigă din Apple Store şi Google Play şi să urmărească Prima TV. Ei vor răspunde la 10 întrebări de cultură generală care vor apărea doar pe micul ecran. Fiecare întrebare va avea 4 variante de răspuns, dintre care una singură este corectă. Participanţi vor avea la dispoziţie 10 secunde de la momentul afişării acestora pe ecranul device-ului, pentru a răspunde la întrebare, răspunsul este apoi transmis de către telespectatori de pe device-ul utilizat.

Cove, o nouă provocare, printr-un nou format la PRIMA TV. Ce ne poți spune despre emisiune?

Că merge foarte bine. Avem mii de descărcări ale aplicației, dăm premiul aproape seară de seară și telespectatorii Prima TV sunt rapizi și inteligenți. Primii câștigă este despre cultură generală și rapiditate.

Cariera ta în televiziune a început acum multă vreme, la televiziunea națională. Ai un parcurs lung, dar extrem de frumos. Cum ai 'povesti' astăzi acest drum?

 A fost ca un rollercoaster – am avut și emoții, și suișuri și coborășuri, am dat și de câțiva stâlpi, am alunecat ușor spre destinație. Însă mai e drum lung și frumos înainte. Pe care abia aștept să îl străbat.

Care este sentimentul tău după un parcurs atât de frumos în televiziune, acum și la Prima TV?

Mulțumesc. Facem divertisment de calitate, facem televiziune și mă bucur tare că încă suntem apreciați de telespectatori.

Din povestirile surorii tale, Mihaela, carieră ta de actor a început încă de când mergeați vara la mare, în mașina părinților tăi. Acela a fost momentul în care ai știut că acesta îți va fi drumul profesional sau există un alt punct al vieții în care ai ales?

Cred că am știut dintotdeauna. Am fost bufonul familiei, părinții au văzut ceva în mine și m-au încurajat să merg pe drumul asta. Un drum frumos, dar greu.

Cum este actorul Gabriel Coveșeanu față de Cove, omul de televiziune?

Cam la fel. Relaxat, echilibrat, bucuros de provocări, emoționat în fața publicului. La teatru poate ceva mai concentrat și cu focus pe scenă și sală.

26 de ani de când pentru copii ești personajul, nu actorul – cum explicai acum ceva vreme. Scena de la Teatrul Ion Creangă îți insuflă o energie la puterea a două față de scena unui teatru care nu este eminamente pentru cei mici?

Publicul de la Ion Creangă este foarte pretențios și greu de mulțumitPlus că, spre deosebire cu publicul matur, spectatorii noștri se plictisesc repede și, dacă nu reușești să le reții atenția, spectacolul de teatru poate fi un fiasco anunțat. Așa că, suntem cu toții 100% dedicați celor mici când suntem pe scenă.

Care ar fi sfatul pe care l-ai oferi tinerilor care doresc să devină actori?

Să devină! E o profesie minunată, care te face să crești într-un an cât alții în 10, care te bucură, care te încarcă cu aplauzele spectatorilor, care te provoaca să dai noi și noi fațete caracterului tău.

Dar celor care vor să îți calce pe urmă în televiziune?

Să calce! Televiziunea e strălucire, spectacol, bucurie, echipă, audiențe. Bine, astea din urmă nu-s mereu motiv de bucurie. Dar, da, să aibă curaj și să intre în lumea asta.

Care este cel mai drag moment care te leagă de Prima TV?

Multele seri pline de râs, alături de colega Diana. Și distracția pe cinste de la ultima petrecere Prima Fest. Plus o seară la Deva, la filmarea ID-urilor de post. Vezi, nu pot alege doar unul…

DIANA BART :

Diana, din nou alături de Cove. Sunteți deja un cuplu TV sudat. Cu ce provocări vine acest nou format?

Multe. E un show interactiv, premiem românii deștepți și rapizi. Suntem implicați alături de ei și am vrea să le dăm premiu fiecăruia însă, doar Primii câștigă.

O carieră de 15 ani în presă, un drum frumos, o evoluție cum orice femeie își dorește în carieră. Care sunt principiile care te-au ajutat să îți consolidezi acest drum, de la care nu te-ai abătut niciodată?

Seriozitate, implicare, dedicare. Am muncit mereu în echipă, am tratat televiziunea cu profesionalism și m-am dedicat 100%.

Tu prezinți și «Flash monden» la Prima TV, iar din 5 decembrie « Primii câștigă», alături de Cove. Ești mamă, soție și o femeie care, evident, se preocupă de sine. De unde vine atât de multă energie să poți face atât de multe lucruri minunate în doar cele 24 de ore ale unei zile?

Momentan, am renunțat la Flash Monden. Era un pic prea multShow-ul Primii câștigă este LIVE de luni până joi și ne solicită destul de tare. În plus, Maira și Amira au mare nevoie de mine și vreau să fiu alături de ele. Energia vine din pasiune și din bucuria cu care merg la Prima TV.

Care este cea mai dragă amintire pe care o ai cu Cove din platoul Prima TV?

Râsete. Muuulte râsete. Colegul Cove e senzație la locul de muncă. Vii cu drag, râzi mult, te binedispui și pleci încărcat acasă.

Cum este Diana Bart în afară studiourilor Prima TV?

Grăbită să rezolve tot, să ia copiii de la grădi, să ajungă la sală, să facă cumpărături, să gătească. Dedicată familiei și atentă cu ea.

Pe blogul tău spui că ‘Marile creații s-au născut din micile inspirații. Ne explici?

Asta e realitatea. Trebuie să privești în jur și să te lași inspirat. Și sursele de inspirație sunt la orice pas.

Ce spun fetele tale când o văd pe mami la televizor?

Maira vine des cu mine, Amira încă se uită la TV, mângâie ecranul și mă salută.  

Dacă Diana de acum ar putea să transmită un mesaj înapoi în timp către Diana de la 22 de ani, aflată la început de drum în carieră, care ar fi acela?

Ține-o tot așa, ești pe drumul cel bun!

Foto: PR

Citește și:

Pavel Bartoș: Ai încurcat-o! Pegătește-te să fii șocat…'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Interviurile Avantaje