DOSAR SPECIAL Terapii neconvenționale: terapia cu îngeri aduce vindecare fizică, psihică și emoțională

Până în urmă cu câțiva ani, când o cunoscută creatoare de modă autohtonă a susținut că a reușit să slăbească uimitor de mult practicând terapia cu îngeri, multă lume nici măcar nu auzise că există așa ceva. Între timp, adepții acestei terapii s-au înmulțit și ea a luat amploare.

Practicanții o definesc ca fiind o terapie alternativă ale cărei metode de vindecare implică o comunicare a persoanei cu îngerii săi păzitori și cu arhanghelii. O vindecare fizică, psihică și emoțională, spun ei.

Când vine vorba despre îngeri, cei mai mulți dintre noi, de regulă, se împart în două tabere: total necredincioși și persoane care asociază îngerii cu religia. Cei care cred în această terapie susțin că ea este o metodă de vindecare non-confesională și că are legătură exclusiv cu atingerea unui nivel
înalt al fericirii și vindecării, total diferit și separat de credințele vechi.

Terapia cu îngeri implică, așa cum am precizat deja, o comunicare cu îngerii păzitori și arhanghelii, aceștia din urmă fiind considerați un fel de… șefi ai celor dintâi. Se consideră că o persoană interesată și implicată se poate conecta cu îngerii săi păzitori pentru a primi de la aceștia îndrumări în multe aspecte ale vieții, de la cele care țin de domeniul financiar la cel al relațiilor și sănătății.

Cu toate acestea, unii nu reușesc să obțină această conexiune specială, și au nevoie  de îndrumători, de persoane care practică terapia cu îngeri de mai multă vreme și au dobândit oarecare experiență. Aceștia îl pot ajuta pe novice, sugerându-i lecturi care să îi faciliteze canalizarea energiei în atingerea scopului final.

Curajul și deschiderea, condiții de bază

Potrivit practicienilor, orice persoană are îngeri păzitori, iar conectarea cu ei aduce liniștea și pacea interioară. Pe principiul că toate bolile sunt exprimări fizice ale suferințelor sufletești, terapia cu îngeri promite un ajutor practic și real, vizibil, de necontestat. Întâlnirea cu îngerii păzitori este descrisă ca o întâlnire cu niște membri dragi ai familiei, cu niște prieteni foarte buni pe care nu i-ai mai văzut de mulți ani.

Personal sau prin îndrumător, cel care caută conexiunea cu îngerii le adresează acestora întrebări în vederea rezolvării problemelor personale. Răspunsurile vin, însă, prin intermediul unor cărți asemănătoare celor de tarot, pe care fie persoana a învățat să le „citească' singură, fie este ajutată de îndrumător. Tot ce trebuie să faci pentru a obține ajutorul îngerilor este să ai curajul și deschiderea de a intra în legătură cu ei, de a fi deschis, de a le adresa întrebări și a le cere ajutorul.

Vindecarea este practic urmarea faptului că te lași în grija lor, cu toată încrederea, fără a face nicio încercare de a interveni în procesul de vindecare sau de rezolvare a altor tipuri de probleme. Va trebui doar să îți păstrezi mintea complet relaxată, să te lași ghidată de îngeri în mod direct și indirect. În mod indirect acest lucru se întâmplă prin intermediul terapeutului, viselor, vocilor neidentificate pe care le poți eventual auzi dar și a intuiției proprii.

Afecțiuni care pot fi tratate prin terapia cu îngeri

Terapia cu îngeri se consideră o terapie alternativă care promite vindecare în afecțiuni precum:

• Insomnie;

• Stres;

• Atac de panică;

• Oboseală cronică;

• Depresie;

• Migrenă;

• Tulburări de ciclu menstrual;

• Simptomele menopauzei;

• Astm;

• Probleme de respirație.

De asemenea, terapia cu îngeri ar avea – potrivit practicanților săi – efecte miraculoase în cazurile de pierdere a încrederii în sine, anxietate socială și frici excesive.

Vindecare doar prin credință

Susținătorii terapiei cu îngeri spun că aceasta a rezolvat situații în care medicina clasică a fost neputincioasă, venind cu soluții care au tratat blocajele energetice, sursa îmbolnăvirii. Dar că această terapie, care e individuală, are rezultate pozitive doar în cazul celor care cred cu tărie în ea, în puterea îngerilor, fiind un proces non-dimensional.

Citește și

DOSAR SPECIAL Terapii neconvenționale: terapia Bach te ajută să-ți echilibrezi emoțiile

DOSAR SPECIAL Terapii neconvenționale: Terapia prin jocul cu nisip aduce la suprafață luptele interioare

DOSAR SPECIAL Terapii neconvenționale: Shinrin-yoku sau cum te ajută pădurea să te vindeci

Foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Terapii alternative