Cupe de limoncello si biscuiti cu migdale

Cupe de limoncello
1. Incinge cuptorul la 5/190 ° C. Intinde aluatul pe o suprafata presarata cu faina, cat sa rezulte o foaie de 12×40 cm. Bate galbenusul cu esenta de vanilie si unge foaia de aluat. Persara fulgii de migdale si zaharul, apoi taie in fasii de 2,3 cm latime. Asaza-le pe o tava de copt, tapetata cu hartie pergament, apoi coace 10–12 min, pana se rumenesc bine. Lasa-le cateva minute in cuptor, apoi muta-le pe un gratar metalic sa se raceasca.

2. Amesteca 100 g crema de vanilie cu 2 linguri limoncello si imparte amestecul in mod egal in 6 cupe. Bate smantana cu un tel pana se intareste usor, adauga restul de crema de lamaie si limoncello, apoi zeama de lamaie si bate-le usor cu telul cat sa se amestece.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din creme, spume si sufleuri