Desert cu crema de ou

Desert cu crema de ou
1. Asaza pricomigdalele intr-un strat la baza bolului din sticla si presara ananasul.

2. Inmoaie gelatina in apa rece 2-3 minute. Intre timp, pune pe foc lichidul/ compotul cu zaharul, pana cand fierbe. Adauga gelatina si amesteca pana cand aceasta se dizolva. Toarna peste ananas si da la rece 3-4 ore pana cand se incheaga.

3. Incalzeste crema de ou si adauga amidonul; amesteca pana cand se ingroasa. Lasa sa se racoreasca si toarna peste gelatina. Da la rece 30 de minute.

4. Inainte de a servi, orneaza din belsug cu frisca.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Descopera.ro
Diva Hair
TV Mania
Trending news
Mai multe din creme, spume si sufleuri