Desert cu crema de ou

Desert cu crema de ou
1. Asaza pricomigdalele intr-un strat la baza bolului din sticla si presara ananasul.

2. Inmoaie gelatina in apa rece 2-3 minute. Intre timp, pune pe foc lichidul/ compotul cu zaharul, pana cand fierbe. Adauga gelatina si amesteca pana cand aceasta se dizolva. Toarna peste ananas si da la rece 3-4 ore pana cand se incheaga.

3. Incalzeste crema de ou si adauga amidonul; amesteca pana cand se ingroasa. Lasa sa se racoreasca si toarna peste gelatina. Da la rece 30 de minute.

4. Inainte de a servi, orneaza din belsug cu frisca.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din creme, spume si sufleuri