Descoperire uluitoare la Mormântul lui Hristos! A fost găsit un câmp electromagnetic misterios

Oamenii de știință au făcut o descoperire incredibilă la Mormântul lui Hristos. Este vorba despre un câmp electromagnetic misterios. O echipă de specialiști a fost recent autorizată să deschidă Mormântul Sfant al Domnului nostru Iisus Hristos din Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim.

Mormântul nu a mai fost deschis încă de la începutul secolului al XIX -lea. Recent, au fost făcute noi cercetări, care au dezvăluit lucruri uluitoare. Este vorba despre un câmp magnetic misterios, care poate reprezenta o dovadă a Învierii Mântuitorului nostru.

Un câmp electromagnetic misterios a fost descoperit la Mormântul lui Hristos

Oamenii de știință au fost invadați de un miros aromat și dulce imediat după ce au început sa îndepărteze piatra care acoperea Sfantul Mormant, scrie lonews.ro. Până în acest moment, aceste zvonuri nu au fost confirmate, însă ceva similar a fost raportat și ultima dată când Mormântul Sfant a fost deschis parțial. Acest lucru s-a întâmplat în anul 1809, iar cel care a deschis Mormântul Sfant al Domnului a fost arhitectul Nikolaos Komnenos.

O altă experiență uluitoare a fost dovedită științifici, potrivit sursei citate. Marie-Armelle Beaulieu, redactor-șef al revistei frantuzesti „Terre Sainte', a primit confirmarea unui om de știință din echipă, conform careia Mormântul Sfant al Domnului a fost marcat de un câmp electromagnetic puternic și inexplicabil, care chiar le-a stricat echipamentul.

„Fenomenul a fost confirmat de unul dintre oamenii de știință autorizați să acceseze Mormântul. Ulterior, unul dintre șefii echipei de construcții, Antonia Moropoulou, a asigurat că este foarte greu să ne imaginăm, că cineva ar fi dispus să-și pună în pericol reputația, doar datorită unei ‘avalanse de publicitate’ ', a relatat publicația Aleteia.

Jurnalistul a vorbit cu sinceritate despre surprinderea oamenilor de știință, din momentul îndepărtării plăcii care acoperea Sfântul Mormânt. Acesta era mai mare decât se așteptau oamenii. Concluzia lor a fost că rezultatele analizelor anterioare, realizate cu instrumente specializate, părea ca au fost „distorsionate de un camp perturbator electromagnetic', despre care unii presupun deja ca nu ar fi nimic altceva decat o altă dovadă evidentă a Invierii.

Cu toate acestea, nucleul esențial al problemei se pare că se găsește în altă parte.

„Aveam obiceiul de a îngenunchea înaintea Mormântului lui Hristos, apoi m-am gândit și am crezut că este absurd, pentru că nu era o Prezență reală (…). Dar, în Mormântul Sfânt, în fața acestui Mormânt, există o „absență reală'. Un mormânt gol. Un miracol în fața căruia toti genunchii se îndoaie, în Cer, pe Pământ și în Iad,' spunea jurnalista Marie-Armelle Beaulieu, care este rezidentă în Ierusalim, pentru ultimii 17 ani.

Foto: shutterstock.com

Mihaela Tudor

Citește și:

Sărbătoare mare pentru creștini! Citește azi Acatistul Sfântului Mucenic Efrem cel Nou, dacă vrei să-ți meargă bine

3 sfinți la care să te rogi pentru a rămâne însărcinată

Astăzi, creștinii sărbătoresc o mare Sfântă! O mulțime de femei poartă numele ei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Spiritualitate